Riddargatan 10

City , Stockholm
Spara Dela
Spara Dela
Yta

1 210 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

Här har du möjlighet att skapa dina nya kontorsytor, mitt i city. Parkering i huset, SATS i huset.

Här har du möjlighet att skapa dina nya kontorsytor, mitt i city. Du kan parkera bilen under kontoret och få den tvättad under arbetsdagen, parkera cykeln eller el-scootern på din innergård. Eller varför inte träna på SATS i huset under lunchen eller efter arbetsdagen? Fastigheten är belägen mitt i pulsen i City och Östermalm.

Ytor

  • Total yta:

    1210 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Skravelberget Större 22

Byggår:

1958

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen mitt i pulsen i City och Östermalm, nära Östermalmshallen, Östermalmstorg, Grev Turegatan och Sturegallerian. Genom att hyra kontor här har du nära till en lunchpromenad på Djurgården eller soliga Strandvägen, äta lunch eller ta en fika i gröna Berzelii Park och all tänkbar handel och service har du bekvämt nära ditt kontor.

Närservice:

Stort serviceutbud med många restauranger och butiker. I Du kan parkera bilen under kontoret och få den tvättad under arbetsdagen, parkera cykeln eller el-scootern på din innergård. Eller varför inte träna på SATS i huset under lunchen eller efter arbetsdagen?

Kommunikationer

Vare sig du väljer att ta dig hit med cykel, bil, båt, tunnelbana eller buss så är kommunikationerna och färdmedlen många och nära fastigheten.
Riddargatan 10