Linköping

Favorit Dela

Platensgatan 2

Charmig kontorsvåning precis vid Stora Torget.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    242 m²

  • Hyra:
Söker er verksamhet nya centrala lokaler i Linköping? Nu kan vi erbjuda en charmig kontorsvåning på plan 2 i det anrika, gula huset precis vid Stora torget. Här kan ni få flytta in i en lokal med takhöjd, dubbeldörrar och kakelugn i personalrummet.
  • Total yta

    242 m2


Utförande

Planlösning:

Kontoret sträcker sig över hela våningen och är idag fördelat på ett större kontorsrum för flertalet personer, två mindre kontorsrum, ett större konferensrum, personalrum med separat pentry och två wc.


Omgivning

Omgivning/natur:

Linköpings city är fullt av butiker och kontor som skapar en levande stadskärna. Här rör sig dagligen en stor mängd människor som skapar bra lägen för butik eller kontorsetableringar. Castellum har ett flertal fastigheter i City där vi erbjuder butikslokaler och kontor i varierande storlekar.


Övrig information

Övrigt:

Centralt belägen kontorsfastighet.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Sarah Eklöf

Sarah Eklöf

Sarah.Eklof@castellum.se

+461 VISA NR +4613203453

Marknadsförs av Castellum
castellum.se
Platensgatan 2

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Järfälla, Sigtuna, Upplands Väsby, Botkyrka, Haninge, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Halmstad. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från denna annonsör