Åsenvägen 7

Söder , Jönköping
PDF Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
PDF
Yta

394 m²

Hyra

Kontakta Anders Mårtensson för hyresinformation.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

En stor kontorslokal, centralt belägen på Åsenvägen 7 i Jönköping. Lokalen är lättill­gänglig med skyltläge ut mot Åsenvägen.

Öppen kontorslokal, centralt belägen på Åsenvägen 7 i Jönköping. Lokalen har en uthyrningsbar yta om 394 kvm placerat på plan två och mycket bra skyltläge ut mot Åsenvägen. Vid lokalen finns det även flera parkeringsplatser och bussen går precis utanför. Lokalen har under de senaste 20 åren varit uthyrd till en och samma hyresgäst vilket har bidraget till att utformingen av lokalen inte ändrats nämndvärt. Men fastighetsägaren kommer tillsammans med en ny hyresgäst utforma lokalen efter deras behov.

För mer information kontakta i första hand Anders Mårtensson.

Ytor

  • Total yta:

    394 m2

Bekvämligheter

Besöksparkering
Fiberanslutning
Kök/pentry
Konferens
Lastport
Mötesrum
Parkering
Skyltläge
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Hyresinformation:

Kontakta Anders Mårtensson för hyresinformation.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

JÖNKÖPING PILTEN 15

Våningsplan:

2 av 3

Planlösning:

Mycket bra lokalen som är placerad på plan två. Lokalen uppgår till 394 kvm och har idag en planlösning med egna utrymmen fördelat mellan kontor i olika storlekar, konferensrum samt ett större kök. Kontoret har god tillgänglighet med hiss från entréplan och är genomgående ljus då det finns fönster åt flera väderstreck. Lokalens utformning och planlösning kommer att tillsammans med hyresgästen utformas efter behov så lägg inte för stor vikt i hur utformningen/ ytorna ser ut idag.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Lokalen är placerad på Åsenvägen 7 på området Kristinedal. Området består av kontor, bostäder, skolor och öppna grönområden. Gillar man att komma ut på raster och luncher så finns både Stadsparken och Friaredalen i närheten där man har möjlighet att ta en lunchprommenad. Man tar sig väldigt smidigt till områdena Väster och Söder där det finns ett större utbud av restauranger, butiker men vill man äta något smidigt finns det pizzerior och Coop vid Åsenvägen. Det sker väldigt mycket utveckling i Jönköping och Kristinedal blir ett allt mer centralt läge i staden. Fördelen med lokalens placering är att man smidigt kan ta sig ut på E4:an via Torpa eller vidare upp mot Samset eller Bankeryd. Lokalens placering gör det också möjligt att hitta ett större utbud av parkeringsplatser vilket många lokaler på Väster har problem med. Fördelarna med en lokal på Åsenvägen är många och saknar man människoflödet på Torpa och Väster tar det endast 10 minuter till fots att nå de mest centrala delarna.

Företag i närheten:

Det finns flera företag i området så som Jönköpings kommuns IT-avdelning, Bäckalyckans läkarmottagning AB, Trecom, IF Metall Vätterbygden m.fl.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering finns på fastigheten.

Närservice:

All tänkbar service finns i Jönköping centrum eller i området.

Skyltläge:

Skyltläge ut mot Åsenvägen 7.

Kommunikationer

Kommunikation i form av buss går utanför på Åsenvägen.
Åsenvägen 7

Om Quadrent

En lokalförmedling som gör lite mer. På Quadrent arbetar vi med lokalförmedling och mäkleri av kommersiella fastigheter i Jönköpingsregionen. När du söker en ny lokal ska det kännas enkelt och tryggt att komma till oss. Vi engagerar och vill våra kunders bästa för att deras verksamheter ska kunna utvecklas och vara lönsamma. På så sätt vill vi bidra till näringslivet och göra Jönköping mer attraktiv som stad. Senaste åren har vi hyrt ut ungefär en och en halv fotbollsplan per uthyrare och år. I dagsläget är vi sex stycken anställda och vi brygger ca 30 koppar kaffe per dag. Ett antal vi gärna ökar. Undrar du mer om vad vi gör, hur våra lokaler ser ut eller vad vi kan göra för dig? Kom förbi vårt kontor på Östra Storgatan 3 - så bjuder vi självklart på en kopp kaffe.

Quadrent

Östra Storgatan 3

553 21 Jönköping

www.quadrent.se

Fler annonser från Quadrent