Åsenvägen 7

Söder , Jönköping
PDF Spara Dela
PDF
Spara
Dela
Yta

394 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

En stor kontorslokal, centralt belägen på Åsenvägen 7 i Jönköping. Lokalen är lättill­gänglig med skyltläge ut mot Åsenvägen.

Lokalen har en yta som uppgår till 394 kvm placerat på andra våningen. I området finns det mestadels kontor, bostäder och skolor. Det finns även flera företag som Jönköpings kommuns IT-avdelning, Bäckalyckans läkarmottagning AB, Trecom, IF Metall Vätterbygden m.fl. i området. Lokalen har goda parkeringsmöjligheter samt en lastport i markplan och för den som föredrar buss går även busslinjer 27, 131, 132 och 250 med en hållplats precis utanför fastigheten. Lokalen passar perfekt för den som är behov av ett centralt läge i Jönköping utan att den behöver sitta mitt i centrum. 

Ytor

  • Total yta:

    394 m2

Bekvämligheter

Besöksparkering
Fiberanslutning
Kök/pentry
Konferens
Lastport
Mötesrum
Parkering
Skyltläge
WC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Våningsplan:

2 av 3

Planlösning:

Plan 2 uppgår till 394 kvm och har ett flertal kontor i olika storlekar, konferensrum samt ett större kök. Lokalen har god tillgänglighet med hiss från Entréplan. Lokalen är genomgående ljus då det finns fönster åt två väderstreck. Möjligheten finns att riva en vägg mellan kontorsrummen för att skapa ett ytterligare konferensrum.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Omgiven av bostadsområde.

Företag i närheten:

Det finns flera företag i området så som Jönköpings kommuns IT-avdelning, Bäckalyckans läkarmottagning AB, Trecom, IF Metall Vätterbygden m.fl.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering finns på fastigheten.

Närservice:

All tänkbar service finns i Jönköping centrum eller i området.

Skyltläge:

Skyltläge ut mot Åsenvägen 7.

Kommunikationer

Kommunikation i form av buss går utanför på Åsenvägen.
Åsenvägen 7

Om Quadrent

En lokalförmedling som gör lite mer. På Quadrent arbetar vi med lokalförmedling och mäkleri av kommersiella fastigheter i Jönköpingsregionen. När du söker en ny lokal ska det kännas enkelt och tryggt att komma till oss. Vi engagerar och vill våra kunders bästa för att deras verksamheter ska kunna utvecklas och vara lönsamma. På så sätt vill vi bidra till näringslivet och göra Jönköping mer attraktiv som stad. Senaste åren har vi hyrt ut ungefär en och en halv fotbollsplan per uthyrare och år. I dagsläget är vi sex stycken anställda och vi brygger ca 30 koppar kaffe per dag. Ett antal vi gärna ökar. Undrar du mer om vad vi gör, hur våra lokaler ser ut eller vad vi kan göra för dig? Kom förbi vårt kontor på Östra Storgatan 3 - så bjuder vi självklart på en kopp kaffe.

Quadrent

Östra Storgatan 3

553 21 Jönköping

www.quadrent.se

Fler annonser från Quadrent