GÖTEBORG

Favorit Dela

Enekullegatan 2 D

Ljus och fin lagerlokal.

  • Kategori:

    Lager/Logistik

  • Storlek:

    81 m²

  • Hyra:
Här på Enekullegatan erbjuder vi nu en fin lagerlokal med öppna fönsterpartier vilket ger ett fint ljuinsläpp i lokalen. Lokalen består av en större öppen yta i anslutning till entrén och längre in finns pentry och lagerutrymme. Parkering finns i direkt anslutning till lokalen. Lokalen lämpar sig bra till ett mindre e-handelsföretag alternativt byggverksamhet. Välkommen på visning!
  • Total yta

    81 m2


Utförande

Byggår:

1943


Omgivning

Omgivning/natur:

Kyrkbyn ligger några kilometer väster om centrala Hisingen, inte långt från Lindholmen och Eriksberg. Området byggdes på 1950-talet. Våra lokaler i kyrkbyn På Polstjärnegatan erbjuder vi lagerlokaler inte långt från centrum. Service och butiker Vid Kyrkbytorget på Eketrägatan finns mataffär, apotek och restauranger. Vill man ha mer att välja på ligger Ekriksbergs Köpcentrum på bara någon kilometers avstånd. Något längre bort, på Backaplan, ligger ett av Göteborgs större köpcentra. Kommunikationer Till centrala Göteborg tar du dig med buss eller spårvagn på cirka 15 minuter. Till andra sidan älven kan du också ta dig med den snabbgående färjan från Eriksberg.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Alexander Olofsson

Kundansvarig

Alexander Olofsson

Alexander.Olofsson@wallenstam.se

Marknadsförs av Wallenstam AB
Kungsportsavenyen 2
40184 GÖTEBORG
wallenstam.se
Enekullegatan 2 D

Om Wallenstam AB

Vi erbjuder olika typer av lokaler i attraktiva lägen i Göteborg, Stockholm och Uppsala. Vi anpassar nya lokaler och skräddarsyr helt utifrån hyresgästens verksamhet och önskemål. Vi ser långsiktigt på vår relation och en hjärtefråga för oss är att ge bra service snabbt och att följa och stötta ditt företags utveckling över tiden.

Fler annonser från denna annonsör