Artemisgatan 49C

Hjorthagen , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

123 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Ljus och mysig lokal med en häftig industrilook, lokalen har en total yta på ca 123 kvm i trevliga Hjorthagen/Ropsten. Endast 5 minuter med tunnelbana från Östermalmstorg och lokalen är belägen bara 50 meter från en tunnelbaneutgång och har även ett busstopp utanför. Det är en lugn gata med lite trafik och det är lätt att parkera precis utanför.

Ytor

  • Total yta:

    123 m2

Ytbeskrivning

Rum 1: Entré direkt från gatan har två fönster, med riktigt bra ljusinsläpp. Rummet är perfekt som showroom. Rum 2: Mindre rum med ett fönster mot gatan, passar bra som mötesrum/konferensrum. Rum 3: Stort utrymme med pentry vid ena väggen och åtkomst till WC. Rum 4: Mindre utrymme med förvaringsmöjligheter. Övrigt: Fräsch toalett med handfat.

Bekvämligheter

Kök/pentry
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Kontraktbeskr.:

3 års avtal med 9 månaders uppsägningstid.

Tillträde:

Omgående

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Jakten 4

Byggår:

1921

Renoveringsår:

2000

Antal rum:

4

Planlösning:

Ljus och trevlig lokal med en total yta på ca 123 kvm i mysiga Hjorthagen/Ropsten. Lokalen har 2 rejäla rum i gatuplan, ett mindre och ett för lager, pentry/kök, WC.

Omgivning

Omgivning/natur:

Hjorthagen är ett lugnt och fint område precis ovanför Ropsten med angränsande vackra Norra Djurgården och utsikt över Värtahamnen. Det är nära till både mataffärer och lokala restauranger.

Närservice:

Mataffär, restauranger, tobaksaffär och frisörsalong finns ett par 100 meter ned på samma gata.

Kommunikationer

Lokalen är belägen bara 50 meter från en tunnelbaneutgång med röda linjen och har även ett stopp för buss 55 precis utanför. Lugn gata utanför som är enkel att ta sig till med bil.
Artemisgatan 49C