HELSINGBORG

Favorit Dela

Andesitgatan 8

Industri -produktionslokal på Väla Södra.

  • Kategori:

    Industri/Verkstad

  • Storlek:

    8 558 m²

  • Hyra:
Större industri -produktionslokal med kontor på Väla Södra
  • Total yta

    8558 m2


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen på Väla Södra Industriområde med industri-, lager- och kontorslokaler. Väla Södra har ett perfekt läge längs infartsleden från E4/E6, ca 5 minuter från Helsingborgs centrum med bil.

Närservice:

Köpcentrum med post, restaurang och ca 40 butiker - Väla köpcentrum.

Kommunikationer:

Stadsbusstrafik tar passagerarna mellan stadens centrum och Väla södra.


Övrig information

Övrigt:

Större kontors- och lagerfastighet belägen på attraktivt industriområde i norra Helsingborg vid Väla Södra, nära E4 och E6. Flera rum har ljudabsorberande tak och taktraverser. Lokalerna är lättillgängliga och ljusa, med dagsljusinsläpp från både taklanterniner och fönster. I fastigheten finns indragen högspänning. Hela ytan är sprinklad - riskklass N3, RUS 120 - tillsammans med brandlarm. Golven har en beläggning av Acrydur. Byggnaden är miljöklassad enligt EU GreenBuilding.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Michael Stensson

Michael Stensson

michael.stensson@castellum.se

+464 VISA NR +4642269145

Marknadsförs av Castellum
castellum.se
Andesitgatan 8

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Järfälla, Nacka, Sigtuna, Upplands Väsby, Botkyrka, Haninge, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Halmstad. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från denna annonsör