Centrum
| Askersund

Favorit Dela

Stora Bergsgatan 34

Butiksfastighet i centrala Askersund. Skyltläge ut mot Hospitalsgatan & inhägnad innergård på baksidan med ingång från Stora Bergsgatan. Uthus.

 • Kategori:

  Butik, Lager/Logistik, Kontor, Övrigt

 • Tillträde:

  Enligt Överenskommelse

 • Pris/överlåtelseavgift:

  1 950 000 kr. Högstbjudande

 • Kontrakt:

  Idag finns inga hyreskontrakt.

 • Storlek:

  176 m²

I hörnet Stora Bergsgatan och Hospitalsgatan finner ni denna fastighet som under flera år har fungerat till butikslokal åt Edlunds Järnhandel. Om man så drömmer om att starta och driva en verksamhet med centralt läge med närhet till torget och andra butiker finns här fastigheten som kan göra det möjligt. Fastigheten ligger med ett bra skyltläge utefter Hospitalsgatan. nära till torget och parkering antingen efter gatan eller på sin egna innergård. Möjligheter finns även att bygga om fastigheten till bostadsbyggnad med exempelvis en större bostad på bottenvåningen och två bostäder på ovanvåningen. Innergården är idag asfalterad och har delvis tak/carport, vilket ger möjlighet till bra förvaring/ parkering under tak. Ett äldre uthus finns på innergården med flera mindre förråd och med loft över hela. Idag är inget uthyrt och är därmed fritt för nästa att börja använda. Askersund är en småstadsidyll med kullerstenstorg, flertalet små butiker och med närhet till både sjölivet i Norra Vätterns skärgård och Tivedens Nationalpark med storslagen natur och små sjöar. Välkommen att boka visning! Anmälan krävs.
 • Total yta

  176 m2

 • Ytbeskrivning

  Potential att göra om fastigheten till boende. Idag är inget uthyrt och därmed fritt för nästa att ta över direkt och nyttja hela fastigheten själv.

Service och bekvämligheter


Ekonomi

Pris/överlåtelseavgift:

1 950 000 kr. Högstbjudande


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Askersund Norra bergen 23

Byggår:

1929

Våningsplan:

2

Antal rum:

10

Planlösning:

Entré på baksidan från innergården. Mindre hall med trappen upp till ovanvåningen. I hallen finns förråd. Toalett med tvättställ och toalett. Butikslokal med marmorgolv, butiken har tre "rum" och stora skyltfönster och entré dörr ut mot gatan. I ett av rummen i butiken finns en kamin, denna är ej i drift och måste prov tryckas innan igångsättning. Kontor / Rum med skåp och bänk samt med fönster in mot innergården. Luft/Luft värmepump installerad. Ovanvåning: Trapp upp från entrén på baksidan. Hall med garderob och trappen upp till vinden. Åt höger när kommer upp från trappen finns idag 3 rum, rummen har använts som lager och kontor. Går man åt vänster finns det idag 4 rum, rummen har använts som lokal och butiksyta.


Teknisk information

Uppvärmning:

Direkt el, Luft/Luft värmepump

Lokalen kan nås via:

Centralt belägen med närhet till Torget.

Ventilation:

Självdrag


Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering inne på egen gård eller utefter gatan

Närservice:

Närhet till flertalet butiker och restauranger och allt på gångavstånd

Skyltläge:

Skyltläge efter Hospitalsgatan

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Åsa Andersson

Fastighetsmäklare

Åsa Andersson

asa.askersund@svenskfast.se

073 VISA NR 073 317 58 48

Marknadsförs av Svensk Fastighetsförmedling
Köpmangatan 18, Box 1063
69225 KUMLA
svenskfast.se
Stora Bergsgatan 34

Om Svensk Fastighetsförmedling

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Det innebär att vi kan ta tillvara på våra kunders intressen helt utan påverkan från banker eller försäkringsbolag. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 bobutiker och 1 200 medarbetare runtom i hela landet. Bobutikerna drivs av kedjans 200 delägare och flera år i rad har företaget utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Under 2015 slog Svensk Fastighetsförmedling rekord i både omsättning och antal sålda bostäder när kedjan förmedlade 32 500 bostäder till ett värde av 65 miljarder kronor. Sedan 1937 har vi fått folk att känna sig hemma, vilket faktiskt gör oss till landets äldsta mäklarkedja. Det hade vi inte varit utan nöjda kunder. 2016 prisades vi för Bäst på Service av ServiceScore. Svensk Fastighetsförmedling – mäklaren med koll på läget.

Fler annonser från denna annonsör