Rosersberg

Favorit Dela

Metallvägen 45

Modern lagerlokal intill E4:an med Solartubes på taket.

  • Kategori:

    Lager/Logistik

  • Storlek:

    3 000 m²

  • Hyra:
Välkommen till detta fina och moderna lager som färdigställdes 2018. I ett fantastiskt läge precis intill E4:an ligger detta fina och fräscha lager med solatubes på taket. Solartubes är ett fantastiskt dagsljussystem som ökar den naturliga mängden dagsljus och även minskar kostnaden för elbelysning. Planlösningen består av öppna, fria ytor med endast sex mittpelare, personalutrymme på entréplan och på enresolplan. Takhöjden om elva meter ger goda lagringsmöjligheter på höjden. Det finns tre lasthus och en port med ramp vilket ger lokalen mycket bra förutsättningar för in- och utleveranser.
  • Total yta

    3000 m2


Omgivning

Omgivning/natur:

I Rosersberg etableras och utvecklas nu Stockholm Nord Logistikcenter. Ett stort område med plats för många företag främst inom logistik. Intill Rosersberg station finns post, restaurang och livsmedel. Ett bredare utbud av service finns i Upplands-Väsby och Märsta centrum. Inom fem minuter med bil finns även ett flertal hotell och golfbanor.

Kommunikationer:

Denna fastighet ligger med ett optimalt logistikläge utmed E4:an. Den efterlängtade direktavfarten till och från E4:an gör området än mer attraktivt med en enkel åtkomst. Pendeltågstation ligger inom promenadavstånd och flera bussar trafikerar området.


Övrig information

Övrigt:

Fastigheten är en ny modern lagerbyggnad och belägen i det expansiva lager- och logistikområdet Stockholm Nord Logistikcenter. Ett område som gått från ett lummigt jordbruksområde till ett modernt logistikcenter.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

Filip Carlberg

Filip Carlberg

Filip.Carlberg@castellum.se

+468 VISA NR +4686023367

Marknadsförs av Castellum
castellum.se
Metallvägen 45

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Järfälla, Nacka, Sigtuna, Upplands Väsby, Botkyrka, Haninge, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Halmstad. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från denna annonsör