Gamla Rådstugugatan 30

Norrköping
Spara Dela
Spara Dela
Yta

82 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

Kontorslokal i unik fastighet

Kontorslokal mitt i det unika Knäppingsborgskvarteret. Lokalen ligger i den så kallade Köksflygeln som sannolikt har fungerat som kök, brygghus och tvättstuga till Swartziska gården.

Övrig information

Övrigt:

Ett anrikt kvarter där den äldsta bebyggelsen är från 1767. Huvuddelen är dock uppförd under början av 1800-talet.

Ytor

  • Total yta:

    82 m2

Utförande

Våningsplan:

2

Planlösning:

Lokalen är fördelad på 3 rum, kök och wc. Ligger på plan 2.

Omgivning

Omgivning/natur:

Kvarteret Knäppingsborg har en unik miljö som är beläget mitt i centrala Norrköping och sjuder av liv och rörelse dygnet runt.

Närservice:

Knäppingsborg bjuder på en unik miljö med småskalig handel. Här finner vi både restauranger, butiker och kontorslokaler.

Kommunikationer

Gångavstånd till goda kommunikationsmöjligheter vid lokaltrafikens samlingspunkt Söder tull. Även nära till resecentrum med både bussterminal och tågstation.
Gamla Rådstugugatan 30

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Botkyrka, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås och Kungsbacka. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Castellum

0

www.castellum.se

Fler från Castellum