Norrköping

Favorit Dela

Gamla Rådstugugatan 30

Kontorslokal i unik fastighet.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    82 m²

  • Hyra:
Kontorslokal mitt i det unika Knäppingsborgskvarteret. Lokalen ligger i den så kallade Köksflygeln som sannolikt har fungerat som kök, brygghus och tvättstuga till Swartziska gården.
  • Total yta

    82 m2


Utförande

Våningsplan:

2

Planlösning:

Lokalen är fördelad på 3 rum, kök och wc. Ligger på plan 2.


Omgivning

Omgivning/natur:

Kvarteret Knäppingsborg har en unik miljö som är beläget mitt i centrala Norrköping och sjuder av liv och rörelse dygnet runt.

Närservice:

Knäppingsborg bjuder på en unik miljö med småskalig handel. Här finner vi både restauranger, butiker och kontorslokaler.

Kommunikationer:

Gångavstånd till goda kommunikationsmöjligheter vid lokaltrafikens samlingspunkt Söder tull. Även nära till resecentrum med både bussterminal och tågstation.


Övrig information

Övrigt:

Ett anrikt kvarter där den äldsta bebyggelsen är från 1767. Huvuddelen är dock uppförd under början av 1800-talet.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Emil Colldin

Emil Colldin

Emil.Colldin@castellum.se

+461 VISA NR +46114420514

Marknadsförs av Castellum
castellum.se
Gamla Rådstugugatan 30

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Botkyrka, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås och Kungsbacka. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från denna annonsör