Södra Brunnshög
| Lund

Favorit Dela

Brunnshögsgatan 15C

Nybyggd butiks-eller kontorslokal i Lund med perfekt skyltläge vid nya spårvägens hållplats Solbjer med tillträde från hösten 2021.

 • Kategori:

  Butik, Kontor, Kontorshotell/Coworking

 • Tillträde:

  2021-11-01

 • Storlek:

  63 m²

 • Hyra:
Lokalen har en yta på 63 kvm med stora fönsterpartier mot gatan som gör den luftig, ljus och inspirerande. Lokalen passar för butik- och kontorsverksamhet och ligger på ett perfekt exponeringsläge intill nya spårvägens hållplats. Hit kan man komma med spårvagn, buss, på cykel eller till fots. Lokalen är i sitt grundutförande utrustad med pentry med kylskåp och mikro, tålig ekparkett, vita väggar som bas. Separat helkaklat WC/dusch. Fiberanslutning finns.
 • Total yta

  63 m2

 • Ytbeskrivning

  Ett rum för verksamhet samt ett separat pentry.

Service och bekvämligheter


Ekonomi

I hyran ingår:

Värme


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Solbjer 3

Byggår:

2021

Våningsplan:

1

Antal rum:

1

Planlösning:

Lokalen har en yta på 63 kvm med två stora fönsterpartier mot gatan som gör den luftig, ljus och inspirerande. Lokalen passar för butik- och kontorsverksamhet men är inte anpassad för café eller restaurangverksamhet som har tillverkning på plats. Lokalen är i grundutförandet utrustad med trestavig ekparkett och vitmålade väggar. Avskärmat pentry med kylskåp, vask och micro finns. WC /dusch är helkaklat i vitt med grå klinker på golvet och duschhörna. Fiberanslutning finns. Möjlighet till kundanpassning av lokalen kan diskuteras.


Teknisk information

Takhöjd:

2,7 m

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Lokalen kan nås via:

E22, spårvagn, regionalbuss 166, stadsbuss 20, cykel och till fots.

Ventilation:

FTX


Omgivning

Omgivning/natur:

I södra Brunnshög är ca 700 nya lägenheter i flerbostadshus under uppförande och och inflyttningen har redan börjat. Här kommer drygt 40 000 människor att bo och ha sina arbetsplatser så småningom. Den här lokalen ligger i Brunnshögs södra etapp och det är den del som färdigställs först.

Företag i närheten:

Brunnshög är Lunds mest expansiva stadsdel med närheten till stora arbetsplatser som MaxLab, ESS, Sony Ericsson och Axis.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Korttidsparkering i parkeringsfickor utanför lokalen längs Brunnshögsgatan planeras av kommunen. Lunds Kommunala Parkering bygger ett nytt mobilitetshus på området som står färdigt i början av 2021.

Närservice:

I området planeras en ny ICA-butik, flera restauranger och mindre näringsidkare.

Kommunikationer:

Med knappt 100 meter till spårvägens station Solbjer är läget perfekt. Här finns även regionalbuss 166 samt stadsbusstrafik i närheten. Det går snabbt och enkelt att komma ut på E22 mot Malmö eller Landskrona med bil, om det behövs.

Skyltläge:

Mycket bra skyltläge i markplan längs Brunnshögsgatan och den nya spårvägens hållplats Solbjer nära intill.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

AL

Projektansvarig

Andreas Lundh

andreas.lundh@ikanobostad.se

010- VISA NR 010-330 42 05

Marknadsförs av Ikano Bostadsutveckling AB
HYLLIE BOULEVARD 27
21532 Malmö
ikanobostad.se
Brunnshögsgatan 15C