Lund
| Lund

Favorit Dela

Brunnshögsgatan 15B

Ljus och härlig lokal som är lämplig för butik-eller kontorsverksamhet på bra läge vid nya spårvägen station Solbjer.

 • Kategori:

  Butik, Kontor

 • Tillträde:

  2021-11-01

 • Storlek:

  50 m²

 • Hyra:
Här finns en härlig verksamhetslokal om 50 kvm för den lilla butiken på riktigt bra skyltläge utmed nya spårvägen och bara 100 m till station Solbjer. Fönsterparti och entré i markplan. Litet pentry och helkaklat WC/dusch ingår. Fungerar också utmärkt som kontorslokal för t.ex. mäklare, körskola eller liknande.
 • Total yta

  50 m2

Service och bekvämligheter


Ekonomi

I hyran ingår:

Värme


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Solbjer 3

Byggår:

2021

Våningsplan:

1

Antal rum:

1

Planlösning:

Lokalen har en yta på 50 kvm med ljust fönsterparti och entré mot Brunnshögsgatan där nya spårvägen går. Lokalen är lämplig för mindre butiksverksamhet eller kontor. Den är i grundutförandet utrustad med trestavig ekparkett och vitmålade väggar. I ena änden finns pentry med kylskåp, vask och micro. Här ligger även tillträde till WC /dusch som är helkaklat i vitt med grå klinker på golvet och duschhörna. Fiberanslutning finns. Möjlighet till kundanpassning av lokalen kan diskuteras. ________________________________________.


Teknisk information

Takhöjd:

2,7 m

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Ventilation:

FTX


Omgivning

Omgivning/natur:

I södra Brunnshög är ca 700 nya lägenheter i flerbostadshus under uppförande och och inflyttningen har redan börjat. Här kommer drygt 40 000 människor att bo och ha sina arbetsplatser så småningom. Den här lokalen ligger i Brunnshögs södra etapp och det är den del som färdigställs först.

Företag i närheten:

Brunnshög är Lunds mest expansiva stadsdel med närheten till stora arbetsplatser som MaxLab, ESS, Sony Ericsson och Axis.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Korttidsparkering i parkeringsfickor utanför lokalen längs Brunnshögsgatan planeras av kommunen. Lunds Kommunala Parkering bygger ett nytt mobilitetshus på området som står färdigt i början av 2021.

Närservice:

I området planeras en ny ICA-butik, flera restauranger och mindre näringsidkare.

Kommunikationer:

Med knappt 100 meter till spårvägens station Solbjer är läget perfekt. Här finns även regionalbuss 166 samt stadsbusstrafik i närheten. Det går snabbt och enkelt att komma ut på E22 mot Malmö eller Landskrona med bil, om det behövs.

Skyltläge:

Mycket bra skyltläge i markplan längs Brunnshögsgatan och den nya spårvägens hållplats Solbjer nära intill.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

AL

Projektansvarig

Andreas Lundh

andreas.lundh@ikanobostad.se

010- VISA NR 010-330 42 05

Marknadsförs av Ikano Bostadsutveckling AB
HYLLIE BOULEVARD 27
21532 Malmö
ikanobostad.se
Brunnshögsgatan 15B