Östra Björrödsvägen 6

Björröd , Landvetter
Spara Dela
Spara Dela
Yta

6 578 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

Lager med lastkajer nära Rv 40 och Landvetter i Björröd.

Vi kan idag erbjuda ett logistiklager om totalt 6578 m2 i ett kommunikativt läge nära Landvetter Flygplats. Lokalen består av ca 4650 m2 varmlager med 5 st portar med lastkaj och ytterligare en port med markport. Till lagerytan finns även ett entresollager om ca 1300 m2 med bra bjälklag i betong. Till denna anläggning finns även ett trevligt kontor om ca 628 m2. Hela logistikfastigheten som är belägen i Björröd industriområde är även inhägnad.

Övrig information

Övrigt:

Relier är en av Sveriges största förmedlare av kommersiella lokaler, vi förmedlar årligen ca 100 000 kvm lokalyta. Vi har uppdrag av fastighetsägare och andra företag som önskar hyra ut sina lediga lokaler. Relier kan erbjuda Er hela vårt kontaktnät och kostnadsfritt presentera er intressanta lokaler. En kontakt med oss ger 1 000 lokalalternativ i Sverige, kontakta oss redan idag så tar vi ett förutsättningslöst möte. Besök gärna vår hemsida, www.relier.se, för fler alternativ och mer information.

Ytor

  • Total yta:

    6578 m2

Omgivning

Omgivning/natur:

Landvetter är ett område beläget i Härryda kommun och ligger omkring 15 km öster om Göteborg. Det är en expanderande bostadsort och en anledning till det kan vara att den internationella flygplatsen Göteborg-Landvetter flygplats ligger i området. Härryda kommun gränsar till bland annat Mölndal, Marks, Bollebygd, Lerum, Partille samt Göteborgs kommun. Genom kommunen rinner också Mölndalsån.

Kommunikationer

Riksväg 27/40 passerar genom orten som motorväg och delar den i två delar. Kollektivtrafiken ombesörjs med buss och det tar cirka 20 min mellan Landvetter och Göteborg.
Östra Björrödsvägen 6

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier - Real Estate Advisor

Fiskhamnsgatan 10

41458 Göteborg

www.relier.se

Fler från Relier - Real Estate Advisor