Sätra
| Skärholmen

Favorit Dela

Stensätravägen 6

Här finns nu möjlighet att hyra ett fantastiskt höglager om 6 meter, helt pelarfritt. Last och loss möjligheter från kaj.

  • Kategori:

    Lager/Logistik

  • Storlek:

    1 200 - 3 040 m²

  • Hyra:
Här finns n u möjlighet att hyra ett fantastiskt höglager om 6 meter, helt pelarfritt. Last och loss möjligheter från kaj. Låglagerdel kan nyttjas som kontor eller butik. Mycket lätt att parkera på mark utanför. 500 meter från Sätra T-bana.
  • Total yta

    3040 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 1 200 3 040

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Stensätra 19

Byggår:

1979

Renoveringsår:

1994

Våningsplan:

1


Teknisk information

Takhöjd:

6 m

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Området präglas av närheten till E4an. Men det finns bra lunchrestauranger och fin natur i riktning mot Bredäng Centrum, bla Lyrans paviljong.

Närservice:

Lunchkrogar på ca 500 meters avstånd.

Kommunikationer:

Bilburna transporter E4an Kollektiva transporter Tunnelbana till Sätra station, sedan gå 500 meter. Buss 163 till Stensätravägen, sedan gå 20 meter. Buss 135 till Sätra idrottsplats, sedan gå 850 meter.


Övrig information

Övrigt:

FastPartner arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva regioner. Vi är sedan 1994 noterade på Nasdaqs MidCap-lista och förvaltar idag mer än 1,2 miljoner kvadratmeter lokalyta. Vår ambition är att vara en smidig och effektiv partner för företag som vill utveckla sin verksamhet.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Christine Wuopio

Christine Wuopio

christine.wuopio@fastpartner.se

08-4 VISA NR 08-402 34 73

08-4 VISA NR 08-4023473

Marknadsförs av Fastpartner AB
Box 55625, Sturegatan 38
10214 STOCKHOLM
fastpartner.se
Stensätravägen 6

Om Fastpartner AB

Fastpartner är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter långsiktigt med egen personal. Vår affärsidé är att skapa goda och långvariga relationer med våra hyresgäster genom att vara lyhörda för våra hyresgästers önskemål samt engagerade i förvaltningen och utvecklingen av våra fastigheter. Vårt fastighetsbestånd är koncentrerat till Stockholm, men vi har också lokaler på ett flertal expansiva orter i Sverige, bla Göteborg, Malmö, Norrköping, Uppsala och Gävle. Vi tycker det är kul att arbeta med den tekniska utvecklingen av våra fastigheter. Vi ser att det både finns en vinning för miljön och plånboken i att vara en engagerad hyresvärd. Vår organisation genomsyras av en entreprenörsanda och har korta beslutsvägar vilket uppskattas av våra hyresgäster. Välkommen till Fastpartner!

Fler annonser från denna annonsör