Torsgatan 5B

Centrum , Göteborg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

400 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
  • Övrigt

Riktigt härligt kontor/showroom med industrikänsla. Strategiskt läge med gångavstånd till Centralstationen/Nordstan.

Nu finns möjlighet att hyra ett mycket trevligt och ljust kontor med industrikänsla. Den representativa lokalen har blandad planlösning och härlig takhöjd. Förutom stora öppna ytor finns flera trevliga enskilda rum i olika storlekar som kan användas som mötesrum/konferens eller kontor. Centralt i lokalen ligger pentry och en stor "köksö" med sittplatser. Här finns två toaletter varav en med dusch. Kontoret har även en lasthiss direkt upp i lokalen och bra ytor för exempelvis showroom. Mindre förråd finns att hyra till i BV. Läget är strategiskt både nära Centralstationen och åtkomligt från E6:an utan att bilburna behöver ta vägen genom innerstan. Parkering finns längs med älven och runt fastigheten. Fastigheten ligger i ett expansivt område precis vid Göta älv som har mycket karaktär och just nu genomgår en spännande förvandling. Det historiska landmärket Pagoden ligger direkt i anslutning till fastigheten och inhyser många namnkunniga företag, populär lunchrestaurang och konferensmöjligheter. Inflyttande verksamhet kan överta nuvarande hyresgästs hyresavtal. Detta ger möjlighet till kortare bindningstid än normalt och bibehållande av nuvarande hyresvillkor. För mer information kontakta Robert Atterfelt 0706-654263.

Ytor

  • Total yta:

    400 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Torsgatan 5

Våningsplan:

3

Planlösning:

Blandad planlösning.

Teknisk information

Takhöjd:

3,6 m

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Gullbergsvass har ett rikt historiskt arv och präglas idag av framförallt industri, kontor, infrastruktur, godsterminaler och marina. Området, som ligger i centrala Göteborg, har ursprungligen fått sitt namn av Gullberget där Skansen Lejonet idag står. Området erbjuder direkt närhet till bland annat Centralstationen, Nordstan, större leder och Postterminalen. Vidare finns även goda allmänna kommunikationer. Kollektivtrafiken trafikerar buss- och spårvagnslinjer och via Centralen finns möjlighet att, med buss och tåg, ta sig vidare till andra orter.

Närservice:

I intilliggande Pagoden finns en uppskattad lunchrestaurang. Bank, servicebutik och gym finns på gatan och olika lunchrestauranger i området. Gångavstånd till Nordstan och innerstan med all tänkbar service.

Kommunikationer

5-10 minuters promenad till Centralstationen. Läget är strategiskt och ligger centralt med samtidigt mer lättåtkomligt för bilburna, då området nås utan att behöva köra i innerstan. Med bil från E6 tas enklast avfart Gullbergsmotet och sedan direkt via E45 nås området där parkering finns längs med kajen och runt fastigheten.
Torsgatan 5B

Om Lokalisera AB

En kontakt till rätt lokal! Lokalisera förmedlar kommersiella lokaler i Göteborgsregionen och i vårt utbud finner du kontor, lager, butiks och industrilokaler. Som lokalsökande hjälper vi er kostnadsfritt och förutsättningslöst att finna rätt lokal och läge. Få kontroll och översikt i lokalletandet samt få tillgång till unika lokaler genom oss. Tveka inte att kontakta oss redan i ett tidigt skede då vi kan ta fram lämpliga lokalobjekt specifikt utifrån era önskemål och behov. Självklart är vi behjälpliga med rådgivning gällande kontrakt, rutiner kring inflyttning med mera under hela processen. Genom oss får ni snabb återkoppling och personlig service samt spar tid och resurser i ert lokalletande. Ge er verksamhet de bästa förutsättningarna genom en optimal lokallösning.

Lokalisera AB

Flöjelbergsgatan 20B

431 37 Mölndal

www.lokalisera.se

Fler annonser från Lokalisera AB