Kungsholmsgatan 21

Kungsholmen , Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 033 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor
  • Övrigt

Egen entré och centralt läge med närhet till både citypuls och natur. Korttidsavtal är möjligt.

Unik lokal om två våningsplan på ett av Kungsholmens bästa lägen. Lokalen har egen entré från gatan och en välkomnande foajé med receptionsdisk. Längre in på entréplan finns en härlig, öppen yta med dubbel takhöjd och en scen. Perfekt för sittplatser och umgänge men kan enkelt användas som kontor eller showroom. Här ligger även pentry, mötesrum och wc. En trappa upp finns stora ytor för arbetsplatser med gott ljusinsläpp från Kungsholmsgatan samt möjlighet till flertalet mötesrum. På denna våning finns också garderob, printerrum och wc. Korttidsavtal är möjligt.

Ytor

  • Total yta:

    1033 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Diamanten 12

Omgivning

Omgivning/natur:

I kvarteret finns en stor variation och närhet till restauranger, kaféer, livsmedelsbutiker, apotek, gym och serviceutbudet lämnar inget att önska. Inom kort promenadavstånd finns också Norr Mälarstrand vattenläge och grönskan i Kronobergsparken.

Kommunikationer

Tunnelbanestation Rådhuset finns direkt intill fastigheten och Fridhemsplan med gröna linjen ca 1 km bort. Centralstationen med t-bana, fjärrtåg och Arlanda Express nås med en kortare promenad och flertalet busslinjer passerar i närheten av lokalen.
Kungsholmsgatan 21