Centrum
| UMEÅ

Favorit Dela

Ridvägen 5

Tillfälle att hyra den stora och pampiga f.d sjukhusbyggnaden från Norrlands dragonregemente.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    750 m²

  • Hyra:
Nu finns möjligheten att hyra stora lokaler med charm, karaktär och ett bra centralt läge. Den vackra fastigheten har de senaste åren nyttjats för kontorsverksamhet men kan med fördel användas till så mycket mer. Lokalerna är ljusa och tilltalande med högt i tak, stora fönster med härligt ljusinsläpp och fina bevarade detaljer. Vån 1 disponerar kontorsrum och i källaren finns bl.a. ett rymligt kök med trivsamt matrum i anslutning. Fint trapphus leder upp till öp med stort mötesrum, flera kontor, ett pentry samt trevligt pausrum med utgång till balkong i sydväst läge.
  • Total yta

    750 m2


Omgivning

Omgivning/natur:

Med kort promenadavstånd nås city med tillgång till buss- och tågstation samt centrums utbud med allt vad de innebär när det gäller service, shopping och restauranger. Från fastighten är det även nära till älven, strandpromenanden och fina parker.

Närservice:

Goda parkeringsmöjligheter på gården. Närhet till centrum med service, shopping, restauranger och parkeringshus.

Kommunikationer:

Inom kort promenadavstånd finns lokalbusstrafiken, buss- och tågstation, parkeringshus samt all service med butiker och restauranger.


Övrig information

Övrigt:

100% Förnyelsebar el Vi köper enbart ursprungsmärkt el. Märkningen är en garanti för att elen kommer från förnyelsebara energikällor; vindkraft, vattenkraft, biomassa och solkraft.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Maria Kolterud

Maria Kolterud

Maria.Kolterud@dios.se

+46 VISA NR +46 10 470 98 59

Marknadsförs av Diös Fastigheter AB
Storgatan 38B
90326 UMEÅ
dios.se
Ridvägen 5

Om Diös Fastigheter AB

Med ca 370 fastigheter, en uthyrningsbar yta om ca 1 500 000 kvm och ett marknadsvärde som uppgår till ca 11,7 Mdr är Diös norra Sveriges största privata fastighetsbolag. Vår marknad sträcker sig från Borlänge i söder till Luleå i norr. Diös Huvudkontor ligger i Östersund, och Diös aktie är noterad på Nasdaq OMX Nordiska Börs Stockholm, lista Mid Cap.

Fler annonser från denna annonsör