Smidesvägen 10-12

Solna
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

325 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Kontor med två entréer och kort avtal

Mitt i Solna Business Park finns denna rymliga och ljusa lokal. Här har ni som hyresgäst möjlighet att teckna ett kort avtal. Lokalen är belägen på entréplan och har två möjliga entréer. En som med fördel kan användas för externa besökare och en för personal. Planlösningen består av rumsindelade kontor och två konferensrum. I kontoren är det genomgående parkett och i övriga utrymmen är det linoleummatta. Lokalen är ljus och har fönster i två väderstäck vilket ger ett härligt ljusinsläpp och skapar en trevlig arbetsmiljö.

Övrig information

Övrigt:

Ordna en innebandyturnering med avslutande bastu och after work. Mitt i Solna Business Park finns denna fastighet med två kontorsskepp som förenas med en gemensam entré och konferenslokal. För dig som hyresgäst finns ett gym och mindre sporthall med omklädning och bastu att tillgå.

Ytor

  • Total yta:

    325 m2

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Välkommen till Solna Business Park. Här blir din arbetsdag lite enklare. Du kan lätt uträtta dina ärenden då allt finns nära - storhandla på ICA Maxi eller ta ett gympass på lunchen. På gångavstånd ligger Sundbybergs Centrum med gott om restauranger och mysiga grönområden. Ett par kilometer bort i Arenastaden ligger stora nationalarenan Friends Arena och Skandinaviens största shoppinggalleria Mall of Scandinavia där all tänkbar shopping, nöje och service finns. Området som ligger på gränsen mellan Solna och Sundbyberg har mycket bra kommunikationer och tvärbanan har hållplats precis utanför huvudentrén.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Aimo Park har hand om driften av parkeringsanläggningen. Det finns möjlighet att antingen hyra fasta platser i garage eller hyra rörliga tillstånd utomhus. Det finns även parkeringsautomater i området för kortare besök. Är du intresserad, kontakta Aimo Park på telefonnummer 0771-96 90 00.

Kommunikationer

Kommunikationerna hit är bästa tänkbara oavsett om du är bilburen eller åker kommunalt. Tunnelbana, pendeltåg, tvärbana och 14 olika bussar finns inom några minuters gångväg. Med bil är du snabbt ute på lederna med närhet till både E4 och E18. Gott om parkeringsmöjligheter i både varm och kallgarage. Bromma flygplats, som ligger precis intill, har korta incheckningstider som gör det enkelt att flyga till Europa och hela Sverige.
Smidesvägen 10-12

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum