Augustendalsvägen 20

Nacka strand , Nacka strand
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

273 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

I nyrenoverade Torghuset finns lediga lokaler, på bästa läge i centrala Nacka strand.

Mitt i Nacka strands pulserande företagskluster ligger Torghuset, som tidigare varit hemvist åt Nacka Tingsrätt. Torghuset är en fristående byggnad på ca 3000 kvm med inbjudande entré mot livfulla JW Svenssons Torg och med närhet till bussterminalen – där de åtta busslinjerna som trafikerar området passerar med täta turer. Torghuset har en stor bottenvåning med direktansluten entré mot JW Svenssons Torg, perfekt för restaurang. De övre våningarna i fastigheterna, våning en trappa till fyra trappor, kan förvandlas till flera spännande koncept, som öppna och inspirerande kontorsytor. Under entréplanet finns sex plan (ca 1000 kvm) som idag disponeras som förråd, teknikutrymmen och garage. Många med direkt access till det stora torggaraget. På källarplan finns även omklädningsrum med tillgång till dusch. På baksidan av Torghuset finns ett cykelgarage, perfekt för dig som föredrar att cykla till jobbet. Lokalytorna är flexibla och kan delas från ca 140 kvm.

Ytor

  • Total yta:

    273 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Nacka Sicklaön 13:77

Byggår:

1993

Renoveringsår:

2021

Planlösning:

Se mer information och planlösning i länken nedan.

Omgivning

Omgivning/natur:

Nacka strand är en mötesplats i ordets rätta bemärkelse. Här möts gammalt och nytt – vackra industrilokaler från slutet av 1800-talet och moderna kontorsfastigheter. Här möts små start-ups och större etablerade aktörer. Här möts hav och land. Och här möts människor på jobbet och på fritiden. Från att ha varit en stadsdel byggd för storbolag är Nacka strand på väg att förvandlas till ett område för entreprenörer och boende. I Nacka strand finns Stockholm Fashion District, ett kreativt, levande och innovativt distrikt för den svenska modeindustrin. Här finns också lunchrestauranger, bageri, kemtvätt, tandläkare, blomsteraffär, frisör, kiosk, förskolor, skolor, gym, spa- och massageanläggningar. Ett stenkast bort, ligger Nacka Forum, ett av Stockholms största köpcentrum.

Företag i närheten:

I Nacka strand finns flera naturliga och vackra träffpunkter för konferenser, representation, luncher, möten och after work. Här ligger Hotel J, ett designhotell med Newport-atmosfär, Restaurant J, ett marint brasserie vid vattenbrynet, Tornvillan, ett konferenscenter i anrik atmosfär och Fabrikörsvillan, ett konferenscenter i modern och kreativ miljö. Här ligger också en av Stockholms största mäss- och eventanläggningar, Nacka Strand Möten & event med inspirerande miljöer för alla tillfällen. I mässhallen finns allt från unika fabrikslokaler med industrikaraktär på upp till 3000 kvm, till mindre mötesrum med vackra trägolv, mjuka varma färger och sköna möbler av modern design.

Parkeringsmöjligheter/garage:

I Nacka strand finns 2500 parkeringsplatser (2000 i garage) och flera laddningsstolpar för elbilar.

Kommunikationer

Det tar tio minuter att ta bussen från Slussen till Nacka strand, från Centralen och Klarabergsviadukten tar det 20 minuter under rusningstrafik. Med bil går det snabbt via Södra länken. Många väljer den vackra vattenvägen och det tar inte mer än 30 minuter från Nybrokajen till Nacka strand.
Augustendalsvägen 20