Nykvarn
| Nykvarn

Favorit Dela

Skälbyvägen 7A

Nu ges möjlighet att sitta i nybyggt kontorshus som erbjuder det lilla extra. Byggnaden stod klar 2020 och lokalen kommer att bli i toppskick.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    206 m²

  • Hyra:
Välkommen till ett modernt och unikt utformat kontorshus intill E20 vid Nykvarn. Här finns möjlighet att anpassa detta kontor om totalt 206 kvm efter era önskemål. Lokalen har ett generöst ljusinsläpp tack vare många stora fönster i tre väderstreck. Det finns en industriell karaktär med betonggolv, grovputsade väggar, synliga installationer och dova färger som tillsammans skapar en råare känsla. Eller så kan en mer traditionell anpassning ske för den som önskar. Möjlighet till fri parkering på fastigheten. Hör gärna av dig för att ställa frågor eller boka en visning!
  • Total yta

    206 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Mörby 5:53

Byggår:

2020

Våningsplan:

1


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Nykvarns kommun är en expansiv kommun som vill och kan mycket. Den procentuella befolkningsökningen har under flera år i rad legat bland de 15 främsta i riket och befolkningens medianinkomst tillhör det övre skiktet i Sverige. Kommunens vision 2035 tar fasta på möjligheterna att utvecklas, leva och bo i Nykvarn. Visionen syftar till att inspirera till handling idag, i morgon och alla kommande dagar. Att gå i en riktning som andas framtidstro, utveckling och tillväxt under mottot hållbarhet, mod och handling. Planeringen för industriområdet Stockholm Syd/Mörby med 6 miljoner kvm mark innebär utvecklingsmöjligheter för företag som verkar inom många olika näringslivssegment, allt ifrån logistik till teknik- och ren industriverksamhet. Vid ingången till området från motorvägsavfart E20 finns mycket goda möjligheter till byggnation av serviceinriktad verksamhet.

Närservice:

Burger King ligger precis intill. Nära till Mc Donalds på andra sidan E4:an. OKQ8 ligger vid avfarten från E4:an. Turinge Ost och Vin serverar lunch tis-sön. Vidbynäs golfrestaurang. I närliggande Nykvarns centrum finns flera restauranger, Ica, Systembolag samt ytterligare service.

Kommunikationer:

Till Nykvarn kan du åka snabbtåg på Svealandsbanan från Stockholm och Eskilstuna. Tågresan tar ca 30 minuter från båda orterna. Buss 780 och 781 trafikerar sträckan Södertälje-Nykvarn. Sommaren 2020 startade byggnationen av en upplyst gång- och cykelväg från Mörby i Nykvarn till Vasa i Södertälje. Med bil tar det ca 50 min till både Skavsta och Bromma flygplats.


Övrig information

Övrigt:

Det finns 32 st p-platser direkt utanför huset, varav 16 st med laddplats.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Ragnhild Sjöberg

Uthyrare

Ragnhild Sjöberg

ragnhild.sjoberg@nordicpm.se

0768 VISA NR 0768548542

Niklas Norlin

Uthyrare

Niklas Norlin

niklas.norlin@nordicpm.se

070- VISA NR 070-373 80 23

Marknadsförs av Nordic PM AB
Hästholmsvägen 28
13130 Nacka
nordicpm.se
Skälbyvägen 7A

Om Nordic PM AB

Vi på Nordic PM är konsulter som förvaltar fastigheter och hyr ut lediga lokaler. Vi kan erbjuda såväl kontorslokaler, butikslokaler, restauranglokaler och lagerlokaler, som lokaler för utbildning, vård och omsorg. Vi är fastighetsägarens representant vid uthyrningar och bistår med visningar, offerter, avtalsförhandling och kontraktsskrivning. Vi kan även erbjuda ett flertal omkringtjänster, från projektledning för lokalanpassning till flytt- och städhjälp.

Fler annonser från denna annonsör