Umeå
| UMEÅ

Favorit Dela

Storgatan 43

Två fina kontor som kan hyras tillsammans eller var för sig.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    36 - 74 m²

  • Hyra:
På våning 4 med högt och fint läge finns dessa ljusa och fina kontor om vardera 36 och 74 kvm med tillgång till gemensamt kök med rymlig matplats samt ett mötesrum. Det ena kontoret disponerar ett större rum med öppenspis och utgång till balkong mot älven samt två mindre kontorsrum. Den större ytan disponerar ett stor öppet kontorsrum, wc samt ytterligare två kontorsum. Kontoren kan hyras var för sig eller tillsammans. Utmärkt läge mitt i centrala Umeå med närhet till all tänkbar service samt goda kommunikationer med buss och tåg. Välkommen att kontakta oss vid fler frågor.
  • Total yta

    74 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 36 74

Utförande

Våningsplan:

4


Omgivning

Omgivning/natur:

I närliggande omgivning finns alla bekvämligheter som centrala umeå kan erbjuda i form av restauranger och handel. I samma fastighet finns ett gym, restaurang och frisör. 100% Förnyelsebar el.

Närservice:

I absolut närhet finns all tänbar service i form av handel, restauranger, gym samt bra parkeringsmöjligheter.

Kommunikationer:

Utmärkt cityläge med närhet till Vasaplan där alla stadsbussar passerar och ca 5 minuters promenad till centrala tågstationen samt busstationen dit alla regionbussar kommer. Med bil tar det endast 5-10 minuter att ta sig till Umeå flygplats.


Övrig information

Övrigt:

Gångavstånd till all service i centrala Umeå såsom butiker, restauranger, hotell och andra serviceinrättningar. Ett stenkast från lokalen ligger Umeälven med dess gångstråk och parker. Vi köper enbart ursprungsmärkt el. Märkningen är en garanti för att elen kommer från förnyelsebara energikällor; vindkraft, vattenkraft, biomassa och solkraft. Miljöcertifikat. Flera av våra fastigheter är certifierade enligt märkningarna GreenBuilding, Miljöbyggnad och BREEAM.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

Maria Kolterud

Maria Kolterud

Maria.Kolterud@dios.se

+46 VISA NR +46 10 470 98 59

Marknadsförs av Diös Fastigheter AB
Storgatan 38B
90326 UMEÅ
dios.se
Storgatan 43

Om Diös Fastigheter AB

Med ca 370 fastigheter, en uthyrningsbar yta om ca 1 500 000 kvm och ett marknadsvärde som uppgår till ca 11,7 Mdr är Diös norra Sveriges största privata fastighetsbolag. Vår marknad sträcker sig från Borlänge i söder till Luleå i norr. Diös Huvudkontor ligger i Östersund, och Diös aktie är noterad på Nasdaq OMX Nordiska Börs Stockholm, lista Mid Cap.

Fler annonser från denna annonsör