City
| STOCKHOLM

Favorit Dela

Blasieholmsgatan 4A

Ljust hörnläge på centrala Blasieholmen. Fina trägolv och representativ planlösning.

 • Kategori:

  Kontor

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Hyra:

  5 650 kr/m²/år. Utöver hyran tillkommer Kyla/värme 150 kr/m² och år, fastighetsskatt 579 kr/m² och år. Moms tillkommer på ovanstående belopp.

 • Storlek:

  210 m²

På centrala Blasieholmen finns detta ljusa och representativa kontor om ca 210 kvm. Här är det genogående industriparkett och moderna glapartier. Redo för inflyttning.
 • Total yta

  210 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 210 5 650

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

5650


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Käpplingeholmen 4

Våningsplan:

2


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Blasieholmen har ett unikt innerstadsläge, såväl historiskt som rent geografiskt. Området har länge utgjort centrum för Stockholms bank- och finansverksamhet och det är inte svårt att förstå varför. Här sitter man bokstavligen mitt i city men samtidigt lugnt och avskilt.

Närservice:

Området har utgjort centrum för Stockholms bank- och finansverksamhet. I kvarteren runt fastigheten finns flera restauranger som till exempel Grands Veranda, Strand Hotell och Atrium. Och på bara några minuters avstånd ligger Stureplan, Kungsträdgården och city. Vill man koppla av på lunchen så erbjuder Skeppsholmen och Nybroviken såväl kulturupplevelser som vackra promenadstråk.

Kommunikationer:

Kommunikativt ligger Blasieholmen bra - trots det lugna läget. Tunnelbanenedgång (Kungsträdgården blå linje) finns alldeles runt hörnet och flera innerstadsbussar stannar alldeles i närheten. Linje 62 (Fredhäll-Storängsbotten), 65 ( Norra Station-Skeppsholmen), 69 (Centralen-Blockhusudden) 71 (Norrmalmstorg-Jarlaberg, Nacka) med flera bussar.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Fredrik Lindén

Uthyrningschef

Fredrik Lindén

fredrik.linden@novire.se

010 VISA NR 010 - 33 11 340

Marknadsförs av Novi Real Estate
Blasieholmsgatan 4A, Box 7043
10386 Stockholm
novire.se
Blasieholmsgatan 4A