Hyllie Boulevard 10 B

MALMÖ
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

225 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Ditt nya kontor med fantastisk utsikt!

Nu finns möjligheten att hyra en ljus och fräsch kontorslokal på 8:e våningen med fantastisk utsikt över Hyllie och Öresund. Ett kontor med mycket bra läge i Hyllie där du har nära till allt som tex. tågstationen, Emporia, restauranger och hotell. Högst upp i fastigheten har alla våra hyresgäster tillgång till vår gemensamma takterrass där du kan sitta och jobba en stund, fika eller varför inte ta några telefonsamtal.

Övrig information

Övrigt:

Den högkvalitativa byggnaden har åtta plan fördelat på knappt ca 7 300 m² kontor. Fastigheten har en solcellsanläggning och klassas enligt det internationella miljöcertifierings-systemet BREEAM, med ambitionen att nå nivå excellent. Bland hyresgästerna finns bl a NCC, Tunstall och Zumtobel.

Ytor

  • Total yta:

    225 m2

Utförande

Våningsplan:

8

Planlösning:

Kontoret har idag en öppen planlösning med ett enskilt kontorsrum, två mindre telefonrum, konferensrum med plats för 10 respektive 4 personer och pentry/fikaplats. Två toaletter varav den större med dusch.

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

I området Hyllie finns kontor, bostäder, multiarenan Malmö Arena, Malmömässan och köpcentrumet Emporia. Här finns och planeras för all tänkbar service som Hyllie behöver i dag och i framtiden.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsplatser finns att hyra i källarplanet.

Närservice:

Emporia köpcentrum ligger ett stenkast bort och erbjuder shopping, lunchmöjligheter och även matvarubutiker om du vill handla hem mat efter jobbet. Malmö Mässan ligger precis brevid fastigheten och du har även Malmö Arena inom gångavstånd. Du finner även två hotell i området, Quality Hotel View och Malmö Arena Hotel.

Kommunikationer

I Hyllie är kommunikationerna utmärkta med närhet till både tågstation och bussförbindelser. 400 meter till Hyllie station, en av citytunnelns tre stationer. Copenhagen Airport och Köpenhamn nås på bara några få minuter och gör Hyllie till ett attraktivt läge för flera verksamheter och huvudkontor.
Hyllie Boulevard 10 B

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Järfälla, Nacka, Sigtuna, Upplands Väsby, Botkyrka, Haninge, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Halmstad. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från Castellum