Upplands Väsby
| Upplands Väsby

Favorit Dela

Johanneslundsvägen 12

Välkommen till toppmoderna Fastoffice J12 på Johanneslundsvägen 12, Upplands Väsby.

  • Kategori:

    Kontor, Kontorshotell/Coworking

  • Storlek:

    18 - 43 m²

  • Hyra:
Kontorsrummen och gemensamhetsytor är av hög standard. Kontorsrummen har en härlig atmosfär med högt i tak, härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier och trevliga ytskikt. I hyran ingår internet, kaffe, el, värme, vatten, fastighetsskatt & fritt nyttjande av kontorshotellets mötes/konferensrum samt fritt nyttjande av vårt gym. - Small (18-24 kvm) - 7 990 per månad exkl. moms. - Medium (27-31 kvm) - 9 990 kr per månad exkl. moms. - Large (43 kvm) - 11 990 kr per månad exkl. moms.
  • Total yta

    43 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 18 43

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Hammarby-Smedby 1:458

Våningsplan:

3


Omgivning

Närservice:

Fastigheten erbjuder ett brett serviceutbud i form av hotell, reception, konferenstjänster, gym, restaurang mm. I närområdet finns också ett kompletterande serviceutbud med företag som Scandic Hotell, Lidl, ICA, Friskis och Svettis, Sats, Rusta & Ultimate Padel.

Kommunikationer:

Med en direkt anslutning till E4:an ligger fastigheten lättåtkomligt med bil. Härifrån har du endast 25 km tills du är innanför tullarna och Arlanda ligger inom 10 minuters bilfärd. Direktbussen 565X från och till Stockholms Cityterminal går flera turer om dagen med ca 25 minuters restid. Med bussen som stannar ca 50 meter från fastigheten tar man sig lätt till och från närmaste pendeltågsstationen i Upplands Väsby.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

FT

Uthyrare

Felix Thorell

Felix.thorell@fastpartner.se

08-5 VISA NR 08-562 517 51

0704 VISA NR 0704529059

Marknadsförs av Fastpartner AB
Box 55625, Sturegatan 38
10214 STOCKHOLM
fastpartner.se
Johanneslundsvägen 12

Om Fastpartner AB

Fastpartner är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter långsiktigt med egen personal. Vår affärsidé är att skapa goda och långvariga relationer med våra hyresgäster genom att vara lyhörda för våra hyresgästers önskemål samt engagerade i förvaltningen och utvecklingen av våra fastigheter. Vårt fastighetsbestånd är koncentrerat till Stockholm, men vi har också lokaler på ett flertal expansiva orter i Sverige, bla Göteborg, Malmö, Norrköping, Uppsala och Gävle. Vi tycker det är kul att arbeta med den tekniska utvecklingen av våra fastigheter. Vi ser att det både finns en vinning för miljön och plånboken i att vara en engagerad hyresvärd. Vår organisation genomsyras av en entreprenörsanda och har korta beslutsvägar vilket uppskattas av våra hyresgäster. Välkommen till Fastpartner!

Fler annonser från denna annonsör