Centrum
| Malmö

Favorit Dela

Mäster Nilsgatan 6

Skyltläget i denna luftiga butikslokal på 249 kvm kan inte vara bättre. Stora fönsterpartier, utmärkta för produktexponering, mot en...

  • Kategori:

    Butik

  • Storlek:

    249 m²

  • Hyra:
Skyltläget i denna luftiga butikslokal kan inte vara bättre. Stora fönsterpartier, utmärkta för produktexponering, mot en vältrafikerad gata med bra flöde av förbipasserande, både på cykel och till fots. Lokalen på 249 kvm ligger i fastigheten Erik Menved i kv. Caroli och har egen entré från markplan. Den är idag ljust inredd med öppen planlösning. Utöver butiksytan finns ett pentry/personalrum, toaletter och ett mindre lager/förråd med egen toalett. På fastighetens baksida finns det en lastbrygga att nyttja vid varuleveranser. Denna lokal lämpar sig utmärkt för butiksverksamheter men även för olika typer av service. Här finns möjlighet för tillträdande hyresgäst att vara med och anpassa ytorna utifrån verksamhetens behov.
  • Total yta

    249 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Erik Menved 37


Omgivning

Närservice:

Erik Menved ligger mitt i pulserande city med en av stadens huvudleder precis intill. I fastighetens närområde finns butiker och restauranger och bara ett stenkast bort ligger köpcentret Hansa. På bara fem minuters promenad når du Malmö centralstation med restauranger och mattorg.

Kommunikationer:

Här finns ett brett utbud av kommunikationer med busshållplatser precis utanför fastigheten. Härifrån går både regionbussar och stadsbussar. Det är endast ett par minuters promenad till centralstationen där du enkelt kan ta dig vidare med tåg mot bland annat Lund, Köpenhamn, Helsingborg, Göteborg. I anslutning till fastigheten ligger p-huset Petri med goda parkeringsmöjligheter.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

Camilla Asplund

Camilla Asplund

camilla.asplund@wihlborgs.se

040- VISA NR 040-690 57 37

Erik Elmeskär

Erik Elmeskär

erik.elmeskar@wihlborgs.se

040- VISA NR 040-690 57 83

Marknadsförs av Wihlborgs Fastigheter AB
Box 97, Stora Varvsgatan 11A
20120 MALMÖ
wihlborgs.se
Mäster Nilsgatan 6