Ledebursgatan 5

MALMÖ
Spara Dela
Spara Dela
Yta

380 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

Utbildningslokal högst upp i huset

Ljus och trevlig utbildningslokal om 380 kvm högst upp i huset. Lokalen har större lektionssalar, mindre grupprum, lunch/pausrum, WC och kontor. De genomgående fönsterna ger ett härligt ljusinsläpp och vacker utsikt från merparten av rummen. Varmt välkomna på visning!

Ytor

  • Total yta:

    380 m2

Utförande

Våningsplan:

5 av 5

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Det centrala läget gör att du har många valmöjligheter nära dig. I området finns såväl kommersiella fastigheter som bostadsfastigheter. På några minuters promenadavstånd tar du dig enkelt till Malmös centrum.

Närservice:

Nära till Triangelns köpcentrum och Bergsgatans utbud av lunchrestauranger.

Kommunikationer

På 600 meters avstånd ligger Citytunnelstationen Triangeln, resan till och från Malmö Central tar mellan 2-3 minuter och Kastrup nås på 15 minuter.
Ledebursgatan 5

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

0

balder.se

Fler från Fastighets AB Balder