Lindövägen 65

Sylten , Norrköping
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

70 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Välj yta så anpassar vi lokalen efter dina önskemål, ”Kontorshotell - Large”.

Nu finns det möjlighet att hyra flera kontorsrum och slå dem samma till en stor, gemensam kontorslokal, med egen entré. Här finns stora möjligheter att anpassa lokalerna efter er verksamhet. Ni får alltså ett eget utrymme med valfritt antal kontorsrum. Men delar kök, konferenslokal och andra faciliteter med andra på detta våningsplan. Det finns idag flera ljusa och välisolerade kontorsrum i varierande storlek. På plats finns företag i olika branscher som skapar goda möjligheter för att etablera nätverk. Här erbjuder vi ett attraktivt läge med skyltmöjligheter ut mot Lindövägen som passeras av många människor varje dag. Fastigheten ligger väldigt lättillgängligt med både bil, cykel och buss. Det är också bra anslutningar till E22, E4 och citykärnan i Norrköping. Det finns gott om kostnadsfria parkeringsmöjligheter utanför fastigheten för dina kunder och personal. Vill ni även hyra lagerlokal eller verkstad finns det olika möjligheter till detta i samma kvarter.

Ytor

  • Total yta:

    70 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Amerika 3 KB

Våningsplan:

2

Planlösning:

Kontorshotell ”large” - Kvadrameter efter dina behov.

Omgivning

Omgivning/natur:

I kvarteret finns många olika företag som exempelvis SELGA, Tools och Tupac. Ett bageri och fik finns i området och flera restauranger finns inom några minuters bilavstånd. Parker med fina promenadstråk finns i närheten samt ett av Sveriges största gym med eget spa och träningsklasser.

Kommunikationer

Fastigheten är placerad vid trafikstråket Lindö-Centrum med nära anslutning till riksvägarna E22/E4. Busshållplats ligger precis utanför fastigheten och en cykelled går parallellt med Lindövägen. Resecentrum och flygplats kan nås med bil på 5 minuter.
Lindövägen 65