Landskrona

Favorit Dela

Fjärde Tvärgatan 15

I strategiskt läge med närhet till såväl stad som infrastruktur finns möjlighet att etablera er verksamhet i denna inhägnade fastighet i hamnen.

 • Kategori:

  Industri/Verkstad

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  713 - 2 200 m²

 • Hyra:
Industri/verkstad/lager- och kontorsfastighet med stora möjligheter. Inhägnad fastighet med delningsbara ytor beroende på verksamhet och behov. Industribyggnad med markportar och flera treverser som klarar mellan 2-8 tons kapacitet. Fastigheten passar för såväl produktion, montage och/eller lagerhållning. In till stora hallen finns en stor markport 6,2 x 4,3 meter. Övriga portar är 3,2 x 3,5 meter. 6 meter i tak (upp till traversen). Här finns även stort omklädningsrum med plåtskåp samt duschmöjligheter, stillhörande kontor och, personalutrymmen som kök och toaletter. Bra med extrautrymmen för förvaring, maskinverkstad, spolhall mm. Bra bärighet i golvet. Landskrona har en lång histora som varvs- och industristad. Läget är mycket strategiskt nära såväl hamnen som det större vägnätet. Landskrona är under stor utveckling och näringslivet under stark tillväxt. Kommunikationerna är goda till staden och det finns god infrastruktur i regionen.
 • Total yta

  2200 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Industri/Verkstad 713 2 200

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Fosfaten 15

Byggår:

1945


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Hamnen.


Övrig information

Övrigt:

Dags att flytta? Spara tid på att leta efter rätt objekt - kontakta oss direkt och beskriv vad du söker så presenterar vi de objekt som matchar dina behov. Vi har full översikt över lediga lokaler för kontor, lager/logistik och retail. Du hittar många objekt här men alla ligger inte online så kontakta oss för en komplett bild. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap om hela processen, från att hitta objekt till att färdigställa och flytta in. CBRE är världens största fastighetsrådgivare med kontor i bland annat Göteborg, Stockholm och Malmö. Med fler än 400 kontor i över 60 länder hjälper vi dig oavsett om du är fastighetsägare, lokalanvändare eller investerare till en bra affär med hjälp av våra lokala eller globala rådgivare.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Marie Willstrand

Uthyrare

Marie Willstrand

marie.willstrand@cbre.com

+46 VISA NR +46 72 160 73 56

+46 VISA NR +46 72 160 73 56

Marknadsförs av CBRE
Nordenskiöldsgatan 24
21119 Malmö
cbre.se
Fjärde Tvärgatan 15