Högsbo-Sisjön
| Västra Frölunda

Favorit Dela

August Barks Gata 23

Fräscht och välplanerat kontor med tillgängligt läge mittemot all service på 421. Blandad planlösning och bra skyltläge.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    335 m²

  • Hyra:
Fastighet med bra skyltläge där vi nu kan erbjuda ett kontor om 335 m2. Lokalen har en blandad planlösning, med några mindre rum, stora ytor och bra fördelning av mötes-/samtalsrum. Detta kontor är perfekt för företaget som vill ligga i ett idealiskt läge nära lederna och all tänkbar service finns på gångavstånd. Mitt över gatan ligger Köpcentrum 421 med ICA Maxi, Systembolaget, Mediamakt, H&M, Lindex och många fler butiker. Några minuter bort ligger även Sisjöns handelsområdes hela utbud. Det går med lätthet att ta sig in till centrum och samtidigt ligger det utanför trängselskattzonen. Det finns parkering runt hela fastigheten och nära till busshållplatser.
  • Total yta

    335 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

August Barks Gata 23

Våningsplan:

3


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Högsbo-Sisjön är ett attraktivt industriområde med stark tillväxt i södra Göteborg. Området, som lämpar sig väl för de flesta verksamheterna, har ett centralt läge med närhet till många stora trafikleder och ligger dessutom utanför vägtullarna. Vidare finns allt en kan önska sig via ett brett utbud av butiker, service och restauranger.

Närservice:

Tillgång till all tänkbar service. Mitt över gatan ligger Köpcentrum 421 med ICA Maxi, Systembolaget, Mediamakt, H&M, Lindex och många fler butiker. Några minuter bort ligger även Sisjöns handelsområdes hela utbud.

Kommunikationer:

Området har goda allmänna kommunikationer vilket gör det enkelt att ta sig till och från området. Busshållplatsen ligger nära fastigheten och det tar 10 min in till centrala Gbg. Från busshållplats "Köpcentrum 421" tar det: 8 min till Marklandsgatan 7 min till Frölunda Torg 15 min till Mölndal C För cykelburna tar det 20min till Linnéplatsen.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

RA

Mäklare

Robert Atterfelt

robert@lokalisera.se

031 VISA NR 031 - 40 73 30

070 VISA NR 070 - 965 42 63

Marknadsförs av Lokalisera AB
Flöjelbergsgatan 20B
43137 Mölndal
lokalisera.se
August Barks Gata 23

Om Lokalisera AB

En kontakt till rätt lokal! Lokalisera förmedlar kommersiella lokaler i Göteborgsregionen och i vårt utbud finner du kontor, lager, butiks och industrilokaler. Som lokalsökande hjälper vi er kostnadsfritt och förutsättningslöst att finna rätt lokal och läge. Få kontroll och översikt i lokalletandet samt få tillgång till unika lokaler genom oss. Tveka inte att kontakta oss redan i ett tidigt skede då vi kan ta fram lämpliga lokalobjekt specifikt utifrån era önskemål och behov. Självklart är vi behjälpliga med rådgivning gällande kontrakt, rutiner kring inflyttning med mera under hela processen. Genom oss får ni snabb återkoppling och personlig service samt spar tid och resurser i ert lokalletande. Ge er verksamhet de bästa förutsättningarna genom en optimal lokallösning.

Fler annonser från denna annonsör