Spånga
| Spånga

Favorit Dela

Fagerstagatan 58

 • Kategori:

  Kontor, Butik, Industri/Verkstad, Lager/Logistik, Övrigt

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Pris:

  2 695 000 kr

 • Storlek:

  170 m²

Nu finns möjligheten att bli ägare till denna flexibla lokal i Lunda industriområde. Perfekt läge med snabb access till E4 och E18. Lokalen passar utmärkt för t.ex. lättare industri, lager, produktion eller kontor. Lokalen är fördelad på 2 plan om totalt 170 kvm. Entréplan har vikbar högport (4,5 m bred och 4 m bred). Även separat gångdörr till vänster om porten. Entréplan mäter ca 4,8 m i takhöjd. Betonggolv med golvvärme. Separat wc finns med toalett, handfat och vvb. En trappa upp är idag inrett som kontor med bl.a. pentry, parkettgolv och fönster längs hela gaveln. 2 parkeringar mittemot entrén tillhör lokalen. Kontakta mäklaren för frågor och bokning av visning. Det är INTE tillåtet att bedriva t.ex. bilverkstad, däckverkstad eller biltvätt enligt föreningen.
 • Total yta

  170 m2

Ytor Antal Area
Industri 1 170

Ekonomi

Pris:

2 695 000 kr


Omgivning

Omgivning/natur:

Lokalen är belägen i Lunda industriområde med närhet till E18 och E4. Lunda är beläget i nordvästra Stockholm och det tar ca 18 min med bil till Stockholm stadskärna. I området finns flera stora internationella och svenska företag etablerade. En kort bilväg, buss eller promenad ligger Spånga centrum med all tänkbar service som restauranger, banker, pendeltåg mm.

Kommunikationer:

Bra busskommunikationer till bl.a. Kista C och Danderyds Sjukhus samt gångavstånd till Spånga station där pendeltåg och bussar finns. Tunnelbana finns inom 10 min promenad till Hjulsta. Bra kollektivtrafik med ett flertal bussar. Snabb access till E18 och E4.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

DJ

Fastighetsmäklare

Dennis Johansson

dennis.johansson@svenskfast.se

+467 VISA NR +46709355000

Marknadsförs av Svensk Fastighetsförmedling
Stockholmsvägen 22
74633 Bålsta
svenskfast.se
Fagerstagatan 58

Om Svensk Fastighetsförmedling

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Det innebär att vi kan ta tillvara på våra kunders intressen helt utan påverkan från banker eller försäkringsbolag. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 bobutiker och 1 200 medarbetare runtom i hela landet. Bobutikerna drivs av kedjans 200 delägare och flera år i rad har företaget utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Under 2015 slog Svensk Fastighetsförmedling rekord i både omsättning och antal sålda bostäder när kedjan förmedlade 32 500 bostäder till ett värde av 65 miljarder kronor. Sedan 1937 har vi fått folk att känna sig hemma, vilket faktiskt gör oss till landets äldsta mäklarkedja. Det hade vi inte varit utan nöjda kunder. 2016 prisades vi för Bäst på Service av ServiceScore. Svensk Fastighetsförmedling – mäklaren med koll på läget.

Fler annonser från denna annonsör