Djäknegatan 2

Centrum , Malmö
Spara Dela
Spara Dela
Yta

860 m²

Hyra

Tillträde

Efter överenskommelse

Beskrivning

Kontorslokal om 860 kvm i centrala Malmö!

Kontorslokalen på Djäknegatan 2 är belägen i två våningsplan och har en total yta om 860 kvm fördelat på två plan. Lokalen har ett stort antal cellkontor, mötesrum, pausrum/pentry, ett stort konferensrum samt ytterligare ett större kontor som med fördel kan användas som konferensrum. Lokalen är anpassningsbar för att fungera för just ditt företag. Det finns hiss i byggnaden samt garage under huset.

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

  • Total yta:

    860 m2

Bekvämligheter

Kök/pentry
Mötesrum
WC

Utförande

Byggår:

1939

Omgivning

Omgivning/natur:

Mysiga smågator och nära till havet.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringshus finns i närområdet.

Närservice:

Parallellgata till gågatan.

Kommunikationer

Mycket goda.
Djäknegatan 2

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschens mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning samt förvaltning. Croisette är rikstäckande med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Halmstad.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

21115 Malmö

www.croisette.se

Fler från Croisette Real Estate Partner