Tullvaktaregatan 3

Åhus , Åhus
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 200 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Lager/Logistik

1200 kvm stor lager/industrilokal i Åhus med lastportar!

Fastigheten ligger på ett strategiskt läge med många möjligheter. Det finns uppställningsyta för den intressenten som är i behov av det. Den stora hallen består av 4 lastportar. Området är inhägnat. I intill liggande byggnad finns det en kontorsbyggnad där vi kan erbjuda ett kontorsrum om 20 kvm. Ej aktuell för padelverksamhet!

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

  • Total yta:

    1200 m2

Bekvämligheter

Parkering

Omgivning

Företag i närheten:

Scandistrip Door AB, Livsmedelsmaskiner Limas Bo Jönsson AB, Bygg & Vent I Syd AB

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering finns utanför lokalen.

Närservice:

Spice of Åhus, Circle K Åhus, Åhus Bowling, Ica Kvantum

Tullvaktaregatan 3

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, förvaltning samt försäkringsförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige och på Island med huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

21115 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner