Apoteksgatan 7

Limhamn , Limhamn
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

160 - 560 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Nu är det möjligt att hyra mellan ca 160-560 kvm kontor i Limhamn.

Kontorsytan har en varierande planlösning och kan anpassas efter samråd med fastighetsägaren. Lokalen är uppdelad i entréplan och plan 3. Se bifogade planritningar och 360 visning.

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 160 560

Bekvämligheter

Besöksparkering
Garage (varm)
Kök/pentry
Konferens
Omklädningsrum
Parkering
Reception
Skyltfönster
Skyltläge
WC

Ekonomi

Tillträde:

Efter överenskommelse

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Finns i området. Varmgarage finns i huset.

Kommunikationer

Mycket bra
Apoteksgatan 7

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, förvaltning samt försäkringsförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige och på Island med huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner