Stora Torg 2

City , Eslöv
Spara Dela
Spara Dela
Yta

144 m²

Hyra

Tillträde

Efter överenskommelse

Beskrivning

Lokal på 144 kvm på Stora Torg. Se 360-visning.

144 kvm hörnlokal med stora skyltfönster mot Stora Torg. Lokalen är anpassningsbar för att passa din verksamhet. Torget utanför är under ombyggnad och kommer lyfta området och dra mer människor genom att skapa en mötespunkt i staden.

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

  • Total yta:

    144 m2

Utförande

Planlösning:

Se planritning.

Omgivning

Omgivning/natur:

Vackra Eslöv med både harmoni och puls.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Finns i närområdet.

Närservice:

Närhet till allt vad Eslöv City har att erbjuda.

Skyltläge:

Mycket goda möjligheter.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med gångavstånd till stationen.
Stora Torg 2

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschens mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning samt förvaltning. Croisette är rikstäckande med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Halmstad.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

21115 Malmö

www.croisette.se

Fler från Croisette Real Estate Partner