Hans Michelsensgatan 9

City , Malmö
Spara Dela
Spara Dela
Yta

305 m²

Hyra

Tillträde

Efter överenskommelse

Beskrivning

Prisvärt och strategiskt placerat kontor precis intill centralstationen!

På plan 5 finns ledig yta om 305kvm. Lokalen är yteffektiv, fräsch, modern, enkelt anpassningsbar för olika typer av verksamheter och är utrustad med komfortkyla. Fin utsikt över stad och hav. Hyresvärden sitter i fastigheten och erbjuder snabb service till sina hyresgäster. Ett välutrustat gym, endast för fastighetens hyresgäster, ingår i hyran. På bottenvåningen finns en konferenslokal med plats för upp till 60 personer. För mer information om fastigheten besök www.oresundshuset.se, kontakta oss eller fastighetsägaren direkt via info@oresundshuset.se

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

  • Total yta:

    305 m2

Ytbeskrivning

Våning 5.

Bekvämligheter

Fiberanslutning
Gym
Konferens
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
WC

Utförande

Planlösning:

Flexibel. Rumsindelad eller öppen planlösning.

Omgivning

Företag i närheten:

I fastigheten finner du företag som Bygghemma, Gleerups, Nazar, Colorama, Sjöfartsverket med flera.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringshus som gränsar till byggnaden

Skyltläge:

Mycket bra

Kommunikationer

Med en promenad på cirka 3 minuter från Malmö Central når du lokalen.
Hans Michelsensgatan 9

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschens mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning samt förvaltning. Croisette är rikstäckande med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Halmstad.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

21115 Malmö

www.croisette.se

Fler från Croisette Real Estate Partner