Arninge
| Täby

Favorit Dela

Mallslingan 8

Ljus lokal med utsikt i tre riktningar. Lokalen har hög takhöjd och passar fint som studio eller kontor med förvaring och entré på bottenplan.

 • Kategori:

  Industri/Verkstad, Lager/Logistik, Kontor, Kontorshotell/Coworking, Övrigt

 • Tillträde:

  2020-12-01 Omgående efter överenskommelse

 • Hyra:

  Uthyres endast till momspliktig verksamhet. Flexibelt hyresavtal.

 • Storlek:

  118 m²

Ljus och rymlig lokal med utsikt över Arninge. En trappa upp med fönster mot Ullnavägen, Mallslingan och Tillverkarvägen. Lokalen passar fint som kontor eller studio med takhöjden 2,60 - 3,10. Planlösning i vinkel utrustad med kök och wc med golvvärme. Egen ingång på bottenplan. Total yta 118 m2, varav hall/förrådsutrymme ca 18 m2.
 • Total yta

  118 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 100
Lager/Logistik 18
 • Ytbeskrivning

  Lokalen har ingång på entréplan med en hall där man kan ha förvaring/lager (exempel lagerhyllor vid vägg och under trapp). En bred trappa leder upp till lokalen som är placerad på övre plan. Lokalen är L-formad, ljus och har fönster i tre riktningar. Öppen planlösning med kök/pentry och wc.

Service och bekvämligheter


Ekonomi

I hyran ingår:

Värme, skatt, el, moms


Utförande

Byggår:

2016

Våningsplan:

2 av 2

Antal rum:

2

Planlösning:

1-2 kontorsrum med kök och wc på övre plan, samt entré, hall och förråd på bottenplan.


Teknisk information

Takhöjd:

2,6 m

Uppvärmning:

El och luftvärme

Lokalen kan nås via:

Egen entré på bottenplan med hall och en trappa upp. Lokalen finns i ett område för företag och har elektrisk grind som låses kvällar och helger.


Omgivning

Omgivning/natur:

Bra läge i Arninge industriområde, med närhet till gröna strövområden och parker som Hägerneholm stadspark, Ullna strand och Ullna park. I Arninge finns alla typer av byggföretag och köpcentrum som erbjuder det mesta. Läs mer om utvecklingen i Arninge/Ullna: https://www.taby.se/taby-utvecklas/arninge-ullna www.arningecentrum.se www.arninge.com

Företag i närheten:

Nära till alla företag i Arninge industriområde, nya Arninge köpcentrum och stadsdelen Hägerneholm i Ullna. Nya bostadsområden byggs samt rekreationsområden finns i närheten.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering ingår, möjlighet finns att hyra extra plats.

Närservice:

Mycket bra närservice, med postkontor och butiker på gångavstånd.

Kommunikationer:

Arninge är väl planerat för logistik och transporter med bil och lastbil. Flera bussar stannar i närheten. Buss 524 och 615 med hållplatser på Ritarslingan och Linjalvägen är närmast. Ett nytt resecenter är under byggnation, Arninge Station blir ett nav för kollektivtrafiken i nordöstra Stockholm med infartsparkeringar och plats för cyklar. Roslagsbanans nya station invigs 2021. https://www.taby.se/taby-utvecklas/arninge-ullna/arningestation/

Skyltläge:

Ja, lokalen är väl placerad och det finns plats för skyltning.

Vägbeskrivning:

Arninge industriområde i Täby kommun (20 km norr om Stockholm) nära avfarter vid E18, busshållplatser och Roslagsbanans hållplats Arninge Station.


Övrig information

Övrigt:

Möjlighet finns att anpassa lokalen, till exempel med rumsavdelning. Extra förvaring på bottenplan och parkeringsplatser finns att hyra efter överenskommelse. Möjlighet finns att hyra fotostudio i anslutning till kontorslokalen. Studion har 5 meters takhöjd, naturligt ljus och ingång genom garageport. Studion uthyres per dag, offert ges för längre perioder.

Visa hela beskrivningen

Dokument

Kontaktuppgifter

Camilla Flink

Camilla Flink

camilla@piony.se

Marknadsförs av Hammarband
Mallslingan 8
18766 Täby
pionystudio.com
Mallslingan 8