Ängdalavägen 5

Hässleholm , Hässleholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

300 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Övrigt

Nybyggd kontorslokal om 300 kvm i Hässleholm.

Etablera din verksamhet i dessa nya kontorslokaler om totalt 300kvm på plan 2. Det går att dela upp ytan efter behov. I anslutning till fastigheten finns det parkeringsplatser för anställa och besökare. Lagerytan i bottenplan är uthyrd!

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

  • Total yta:

    300 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Byggår:

2019

Våningsplan:

1 av 2

Planlösning:

Öppen.

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Det finns parkering på fastigheten

Skyltläge:

Mycket bra

Kommunikationer

Mycket bra
Ängdalavägen 5

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, förvaltning samt försäkringsförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige och på Island med huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner