Studentgatan 4

City , Malmö
Spara Dela
Spara Dela
Yta

350 - 870 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

Drömkontor med stort ljusinsläpp mitt i city. Se 360-visning nedan.

Denna lokal med drömläge är placerad på de översta våningarna på Altonahuset med utsikt över vackra Malmö kanal. Med oslagbart ljusinsläpp i från alla väderstreck får du en levande lokal som både inspirerar och motiverar. Lokalen Den tillgängliga ytan finns på plan 6 med möjlighet att hyra allt eller del av lokalen.

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 350 870

Bekvämligheter

Kök/pentry
WC

Utförande

Byggår:

1967

Planlösning:

Se planritning.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Gångavstånd till både gröna parker och Malmö Kanal.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Garageplatser finns att hyra samt närhet till ytterligare garage i närområdet. Det finns gott om gatuparkering längs kanalen.

Närservice:

Allt vad Malmö City har att erbjuda inom ett par minuters promenadavstånd.

Skyltläge:

Goda möjligheter

Kommunikationer

Närhet till både Gustav Adolfs Torg samt Malmö Central.
Studentgatan 4

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschens mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning samt förvaltning. Croisette är rikstäckande med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Halmstad.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

21115 Malmö

www.croisette.se

Fler från Croisette Real Estate Partner