Storgatan 4

City , Eslöv
Spara Dela
Spara Dela
Yta

89 m²

Hyra

Tillträde

efter överenskommelse

Beskrivning

Charmig butikslokal i centrala Eslöv. Se 360 visningen nedan!

Flexibel och trevlig lokal i bra läge i Eslöv. Lokalen har stora skyltfönster och är lämplig för butik eller kontor. Se 360 visningen nedan!

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

  • Total yta:

    89 m2

Omgivning

Närservice:

Allt i Eslöv centrum

Skyltläge:

Bra

Storgatan 4

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschens mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning samt förvaltning. Croisette är rikstäckande med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Halmstad.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

21115 Malmö

www.croisette.se

Fler från Croisette Real Estate Partner