Norrmalm
| Stockholm

Favorit Dela

Bryggargatan 10

Kontor/Butik/ Showroom mitt i city med bra läge och nära till allt. Tacksamma ytor, stora skyltfönster och bra pris.

 • Kategori:

  Butik, Kontor, Kontorshotell/Coworking

 • Tillträde:

  2020-10-01 DATUM GÅR ATT FÖRHANDLA

 • Hyra:

  2 148 kr/m²/år

 • Kontrakt:

  VI VILL I FÖRSTAHAND HYRA UT I TVÅ ÅR, MÖJLIGHET TILL FÖRLÄNGNING OCH ÖVERLÅTELSE FINNS.

 • Storlek:

  167 m²

En fin lokal mitt i city i anslutning till Drottninggatan, Vasagatan och Gamla Brogatan. Följande finns: Ett kontor med öppen planlösning i gatuplan på 100 kvm som rymmer 9-15 platser inkl konferensrum på 20 kvm och lageruttrymme på c:a 8 kvm. Butik/utställningslokal med egen ingång i anslutning till kontoret. Kan fungera utmärkt som butik eller kontor. Butiken är på c:a 18kvm och har ett stort skyltfönster. Vill i första hand hyra ut både butik och kontor (med konferensrum) men kan tänka oss att hyra ut butiken separat. Biyta: Två toaletter med handfat Kök med all köksutrustning och matplatser på c:a 20 kvm En hall mellan konferensrum, butik och kök.
 • Total yta

  167 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Butik 18
Kontor 72 100
Övrigt 49
 • Ytbeskrivning

  Lokalen med uthyrningsdel på 167 kvm som ligger ostört endast två kvarter från Drottninggatans puls på gatuplan. Gångavstånd till Vasagatan, Kungsgatan och Klarabergsgatan. Lokalen har två adresser: Klara Norra Kyrkogatan och Bryggargatan. Ett kontor med öppen planlösning i gatuplan på 100 kvm som rymmer 9-15 platser inkl konferensrum på 20 kvm och lageruttrymme på c:a 8 kvm. Kontoret kan fungera som showroom/butik eller kontor. Butik/utställningslokal med egen ingång i anslutning till kontoret. Kan fungera utmärkt som butik eller kontor. Butiken är på c:a 18kvm och har ett stort skyltfönster. Vill i förstahand hyra ut både butik och kontor (med konferensrum) men kan tänka oss att hyra ut butiken separat. Biyta: Två toaletter med handfat Kök med all köksutrustning och matplatser på c:a 20 kvm En hall mellan konferensrum, butik och kök.

Service och bekvämligheter


Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

2148

I hyran ingår:

Värme, skatt, el


Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Det tar c:a 3-5 minuter att gå till tunnelbana t-centralen, bussar, spårvagn, pendeltåg, cityterminalen, Arlanda express och tåg stationen.


Omgivning

Omgivning/natur:

Närhet finns till allt, kommunikationer i form av Centralen, Cityterminalen och Arlanda Express och restauranger och butiker finns precis runt knuten.

Närservice:

Här kan du lätt ta dig till restauranger, butiker och annat. Du kan promenera till Åhlens city på en minut eller beställa mat från en av restaurangerna en minut från kontoret. Allt du behöver ligger nära.

Kommunikationer:

Bussar, tunnelbana & pendeltåg.

Skyltläge:

Lokalen med flera skyltfönster är belägen på gatuplan.

Vägbeskrivning:

Bakom Åhléns City, går lätt att ta sig via tunnelbana. Ligger mellan Vasagatan och Drottninggatan.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

KM

Personalchef

Katarina Monna

katarina@hassesevenemangsbiljetter.se

0736 VISA NR 0736407410

0736 VISA NR 0736407410

Marknadsförs av Hasses Evenemangsbiljetter i Sverige AB
BRYGGARGATAN 10
11121 Stockholm
biljettnu.se
Bryggargatan 10