Centrum
| Malmö

Favorit Dela

Nordenskiöldsgatan 24

Hyr en box med tillgång till gemensamhetsutrymmen.

  • Kategori:

    Kontor, Kontorshotell/Coworking

  • Storlek:

    75 m²

  • Hyra:
Allt detta ingår när du hyr en box i Studio: Tillgång till gemensamma ytor i form av lounge, mötesrum, pentry, WC, kaffemaskin i pentry, teknik i konferensrum (AV/skärm etc.), service genom reception i entréplan, gemensam skrivare på kontorsplanet, Wifi och mobilförstärkning, städning av gemensamma ytor, flexibel avtalstid Media (värme, kyla, VA, el) samt fastighetsskatt.
  • Total yta

    75 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Tyfonen 1

Våningsplan:

3


Omgivning

Omgivning/natur:

Studio ligger på Hjälmarekajen granne till Malmö Högskolas Orkanen.

Närservice:

Gångavstånd till stans största shoppingstråk på gågatan. Mycket stort utbud av lunchrestauranger i närområdet, apotek, frisörer och all annan tänkbar service.

Kommunikationer:

Från Studio är det en fem minuters promenad till Anna Lindhs plats och nedgången till Citytunneln vid Centralstationen där samtliga tåg genom Malmö stannar, vid bussstationen går de flesta stadsbussar och flera regionbussar från.


Visa hela beskrivningen

Dokument

Länkar

Kontaktuppgifter

UM

Uthyrare

Uthyrning Malmö

uthyrningmalmo@kungsleden.se

040- VISA NR 040-17 44 25

Marknadsförs av Kungsleden AB (publ)
Kungsgatan 6
21149 MALMÖ
kungsleden.se
Nordenskiöldsgatan 24

Om Kungsleden AB (publ)

Kungsleden är ett börsnoterat fastighetsbolag verksamt i Sverige med inriktning på att aktivt äga, förvalta och utveckla kommersiella fastigheter i tillväxtregioner. Vi erbjuder tillgängliga och ändamålsenliga lokaler i rätt lägen och till rätt pris för kontor, industri/lager samt handel. Våra förvaltare och uthyrare finns baserade vid något av våra sju lokalkontor där de i nära dialog med hyresgästerna arbetar för att säkerställa bra, trygga och flexibla lokaler. Vårt bestånd består idag av drygt 300 fastigheter lokaliserade i Storstockholm, Storgöteborg, Mälardalen och sydvästra Sverige samt ett antal tillväxtorter i övriga Sverige. Genom att förstå den lokala marknaden samt att inom vissa områden samla beståndet i kluster, har vi möjlighet att möta hyresgästernas behov men även snabbt erbjuda nya lösningar när lokalbehoven ändras.

Fler annonser från denna annonsör