Rinkeby
| Spånga

Favorit Dela

Rinkebystråket 114

Rinkebystråket 114.

 • Kategori:

  Butik, Kontor

 • Hyra:

  Kontakta ansvarig uthyrare för hyresinformation

 • Storlek:

  70 m²

På Rinkebystråket äter och lever du gott både morgon, middag och kväll. Här kan du fixa naglarna och äta en god lunch. Köpa en coffee-to-go och ny festklänning. Äta helgmiddag och köpa näsdroppar.Alla dagar i veckan. När Rinkebystråket utvecklades omvandlade man det som tidigare var Rinkebys infartsgata med buss- och biltrafik till en handelsgata och mötesplats med butiker, restauranger och caféer. Nu är det dags för nästa steg i Rinkebystråkets utveckling och vi kommer därför att hyra ut några av dessa attraktiva lokaler på nytt. Familjebostäder erbjuder nu flera olika lokaler mellan 44 - 267 kvm. Lokalerna lämpar sig till showroom/kontor och till butik. Det finns inga lokaler som passar för restaurang eller cafe.Samtliga lokaler är ljusa och inbjudande med stora skyltfönster. Lokalerna är utrustade med pentry, personalutrymme och RWC. Samtliga lokaler som är byggda i två plan har hiss.
 • Total yta

  70 m2


Ekonomi


Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering Med p-skiva parkerar du gratis i 2 timmar! På själva Rinkebystråket finns 40 parkeringsplatser, varav 6 st är för rörelsehindrade. I närområdet finns ytterligare 110 parkeringsplatser.

Kommunikationer:

Tunnelbana Blå linje till Rinkeby, 18 minuter från T-centralen. Rinkebystråket ligger bara 130 meter från tunnelbanan. Buss Ta linje 179, 514 eller 540 från Kista Centrum, och du är på Rinkebystråket på 8 minuter. Bil E18, avfart Trafikplats Rissne. 18 minuter från Stockholm city.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Samra Tesfamariam

Lokalförvaltare

Samra Tesfamariam

samra.tesfamariam@familjebostader.com

Marknadsförs av AB Familjebostäder
Box 92100
12007 STOCKHOLM
familjebostader.com
Rinkebystråket 114