Krokslätt
| Göteborg

Favorit Dela

Falkenbergsgatan 3

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    986 m²

  • Hyra:
Här har ni möjlighet att bli en del av Mektagonen. Dessutom har ni chansen att påverka hur ert nya drömkontor ska se ut. Var med från början! Fint kontor med öppen planlösning. Kan kombineras med en del kontorsrum. Gott om konferensrum. Mektagonen totalrenoverades 2007 med nya kontor, butiker och ny fasad. 2020 står nu också vår expandering om 8000 kvm på plats. Nybyggd stadsgata som för samman de båda fastigheterna. Tillgänglighet med andra ord. Sedan nyöppningen har fastigheten varit fullt uthyrd tack vare nöjda hyresgäster. En bidragande orsak, förutom smart läge och kvalitativa lokaler, är servicekonceptet i fastigheten.Här saknas egentligen ingenting. Det består av bl.a hotell med dess trevliga reception som är behjälpliga med kringservice till hyresgästerna. Bokningsbara externa konferensrum som kan nyttjas vid extra mötesbehov. Här har ni även Nordic Wellnes i huset, stor livsmedelbutik Willys som gör det enkelt att handla på vägen hem. Även frisör samt vår nyöppnade bar för trevlig afterwork. Välkommen att kontakta oss så berättar vi gärna mer om denna miljöklassade fastighet! Sara Mannerström 031-7213066.
  • Total yta

    986 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Mektagonen 1044

Våningsplan:

4


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Vi bygger blandstad! Både norr och söder om Mektagonen byggs nya bostäder med service och restauranger i bottenplanen. Här blir det liv under dygnets alla vakna timmar. Det är nära till händelsernas centrum i Göteborg. Svenska Mässan, Liseberg, Scandinavium, Ullevi-arenorna och Avenyn finns bara några hållplatser bort. Det kallar vi urban småstadscharm.

Närservice:

Huset Mektagonen är ett fullservicehus. Det finns hotell, reception som är behjälplig med bokning av ex större konferensrum, luncher osv. Ett helt nytt Nordic Wellnes gym i huset, stor Willysbutik som gör det enkelt att handla på vägen hem efter jobbet. Också denna är helt nybyggd. Dessutom öppnar ett apotek i anslutning till Willys i december. Hotellbar för trevliga after-works, sushirestaurang och frisör. Gott om lunchrestauranger finns inom kort behagligt avstånd. Här saknas egentligen ingenting.

Kommunikationer:

- Du når enkelt Göteborgs centrala delar såsom ex korsvägen på endast 4 minuter. 13 avgångar per timma. - Några 100 meter bort går även ett flertal bussar. - Nära till utfart E6:an och ex riksväg 40 som lätt tar dig till Landvetter flygplats. - Lokalen ligger utanför vägtullarna söderut.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Sara Mannerström

Uthyrare

Sara Mannerström

sara.mannerstrom@newsec.se

0704 VISA NR 0704967678

0704 VISA NR 0704967678

Marknadsförs av Newsec
Box 11405
40429 GÖTEBORG
newsec.se
Falkenbergsgatan 3