UMEÅ

Favorit Dela

Björnvägen 15A-D

Öppen och ljus butikslokal med bästa tänkbara läge längs Björnvägen.

  • Kategori:

    Butik, Kontor

  • Storlek:

    447 m²

  • Hyra:
Öppet planerad butikslokal med fint och attraktivt gavelläge mot trafikerade Björnvägen. Stora fönsterpartier och goda skyltmöjligheter gör lokalen till en perfekt lokal för dig som vill synas. Lokalen som ligger i markplan domineras av den öppna butiksytan. Här finns även kontorsrum och fina personalutrymmen. För ytterligare information om lokalen, kontakta Niklas Brander
  • Total yta

    447 m2


Utförande

Planlösning:

Öppet planerad butikslokal med kontorsutymmen och fina personalutrymmen.


Omgivning

Omgivning/natur:

Stora Birks handelsområde på Mariedal, vid Umeås norra infart och är en Umeås ledande och mest kompletta handelsområde där man idag kan hitta det mesta som är värt att köpa. I grannskapet finns bland annat Electrolux Home, Skog och Trädgård, Ohlssons tyger, Laitis, Hyllcenter och mycket annat.

Närservice:

Vill man kan man ta sig en tur på området finns det trevliga fik och matställen med allt från pizza till husmanskost. På Ersboda som också är ett populärt bostadsområde finns bland annat stora sportfält, härliga grönområden, idrottshallar, livsmedelsbutiker, skolor och vårdcentraler.

Kommunikationer:

Dom allmänna kommunikationerna med lokaltrafiken till Mariedal/Ersboda och Stora Birks handelsområde är goda och lätta att nå. Från centrum är det kort bussresa till området. Kör du egen bil erbjuder butikerna stora parkeringsytor. För den som väljer att gå eller cykla kan man lätt nå hit via cykel- och gångbanor.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

Niklas Brander

Niklas Brander

niklas.brander@np3fastigheter.se

090- VISA NR 090-695 34 75

Marknadsförs av NP3 Fastigheter
np3fastigheter.se
Björnvägen 15A-D