Snickarevägen 2

Stenkullens industriområde , Stenkullen
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 000 - 4 000 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Lager/Logistik

Lagerlokal i Stenkullen med stor inhägnad gård.

I Stenkullens industriområde kan vi erbjuda lagerytor med 6,20 m till underkant balk. Här finns totalt ca 4000 m2 lager fördelat på höglager och lager med entresolvåning. Inlastning både via markport som via lastkaj.

Övrig information

Övrigt:

Relier är en av Sveriges största förmedlare av kommersiella lokaler, vi förmedlar årligen ca 100 000 kvm lokalyta. Vi har uppdrag av fastighetsägare och andra företag som önskar hyra ut sina lediga lokaler. Relier kan erbjuda Er hela vårt kontaktnät och kostnadsfritt presentera er intressanta lokaler. En kontakt med oss ger 1 000 lokalalternativ i Sverige, kontakta oss redan idag så tar vi ett förutsättningslöst möte. Besök gärna vår hemsida, www.relier.se, för fler alternativ och mer information.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Lager/Logistik 1 000 4 000

Omgivning

Omgivning/natur:

Ligger i Lerums kommun 25-30 min strax utanför Göteborg.

Närservice:

Finns flertal butiker runtom.

Kommunikationer

Finns både buss och tåg lättillgängligt i närheten.
Snickarevägen 2

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier - Real Estate Advisor

Fiskhamnsgatan 10

41458 Göteborg

www.relier.se

Fler annonser från Relier - Real Estate Advisor