Kungsgatan 38

Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

230 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Kontor med två egna terrasser!

Fantastisk möjlighet att i ett tidigt skede vara med och skapa er drömlokal med tillhörande två terrasser i olika väderstreck. Lokalen är i dagsläget helt oinredd så här finns alla möjligheter att göra den till er. Läget på Kungsgatan kan knappast bli mer centralt. På några minuter promenerar du till Resecentrum eller Stora Torget. Flertalet busslinjer stannar precis utanför porten, det finns gott om cykelparkering och möjlighet att hyra garageplats finns också.

Övrig information

Övrigt:

Direkt närhet till hela citys utbud av restauranger, butiker och service.

Ytor

  • Total yta:

    230 m2

Utförande

Våningsplan:

5

Planlösning:

Öppet och livligt eller distinkt koncentration? Vad får era medarbetare att prestera bäst? Ett öppet landskap, individuella kontorsrum eller kanske en lagom blandning? Behöver ni några få rum? Stora ytor? Vill ni stimulera spontana möten? Eller är sekretessnivån hög? Publika ytor? Mötesrum? Här finns alla möjligheter att skapa en stimulerande och produktiv arbetsmiljö anpassad efter behov. Berätta om dina önskemål, så tar vi fram en lösning tillsammans.

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Garage finns att hyra

Kommunikationer

Buss stannar precis utanför
Kungsgatan 38

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum