Fredhäll
| Stockholm

Favorit Dela

Adlerbethsgatan 17

Kontorslokal om ca 285 kvm i Fredhäll. Utmärkt skyltläge i markplan.

 • Kategori:

  Kontor, Övrigt

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  285 m²

 • Hyra:
Varmt välkommen till Adlerbethsgatan 17 och denna trevliga kontorslokal om ca 285 kvm belägen i markplan. Lokalen består av en mix av kontors och mötesrum i olika storlekar. Lokalen har även; -Två st möjliga egna entréer (en från Adlerbethsgatan och en från Ernst Ahlgrens Väg 7) -WC -Fönster ut mot Adlerbethsgatan och Ernst Ahlgrens Väg -Pentry med matplats -Utmärkt skyltläge i markplan Lokalen är belägen i trivsamma Fredhäll. Härliga naturområden såsom Fredhällsparken och Rudbecksparken är belägna precis i närheten av lokalen. Mängder av trevliga caféer, restauranger och butiker i närheten. Varmt välkommen att kontakta mig för mer information och/eller en personlig visning!
 • Total yta

  285 m2


Omgivning

Omgivning/natur:

Fredhäll bjuder bland annat på härlig grönska i Fredhällsparken, mysiga promenadstråk och härliga badklippor vilket gör Fredhäll mycket populärt, speciellt under sommarmånaderna. Enkelt och smidigt att parkera direkt utanför lokalen.

Närservice:

I området finner du flertalet mysiga fik och matställen. För dig som föredrar Fridhemsplans puls med shopping och all tänkbar service kommer du snabbt dit med buss, tunnelbana eller en kort promenad.

Kommunikationer:

På endast 3 minuter promenerar du till närmaste T-bana, Kristineberg. Från Kristineberg tar det därefter endast 12 minuter med T-bana till Stockholms Central. Flera busslinjer i området; bl.a.Buss 1 vilken går mellan Stora Essingen och Frihamnen via Fridhemsplan, Hötorget och Stureplan.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Patrik Wedin

Uthyrare

Patrik Wedin

patrik.wedin@kwpa.se

0733 VISA NR 0733-33 55 47

Marknadsförs av Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA
Bryggavägen 133
17851 Ekerö
kwpa.se
Adlerbethsgatan 17

Om Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA

KWPA förmedlar kommersiella lokaler och fastigheter i hela StorStockholm. Vi hjälper dig och ditt företag att hitta hem till nya lokaler, och fastighetsägare finna nya hyresgäster. Vi hjälper även till med rådgivning för såväl hyresvärdar som hyresgäster och utför även hyresbedömningar och värderingar av lokaler samt fastigheter.

Fler annonser från denna annonsör