Svetsarvägen 8

Solna Business Park , Solna
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

2 277 - 4 667 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Fantastiskt fina och ljusa lokaler på andra våningen med två stora terrasser!

Topprenoverad lokal på andra våningen. Här kan ni skapa en modern arbetsplats och med ett generöst ljusinsläpp från två väderstreck och stora ljusgårdar som ger en mycket trivsam miljö. Skyltläget mot Svetsarvägen är mycket attraktivt, här syns ni för alla företag som valt företagsparken där allting fungerar. Vad behöver ni för att allt ska fungera? Här får ni vara med och utforma lokalen från början. Här sitter du vägg i vägg med några av Sveriges mest välkända företag, exempelvis Coop, ICA, Adecco, Net Insight, SBAB för att nämna några. Som stor fastighetsägare i Solna Business Park har vi servicekontor i området med samtlig personal på plats för att snabbt kunna åtgärda och hjälpa till.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Övrigt 2 277 4 667

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Fräsaren 11

Byggår:

1962

Renoveringsår:

2017

Våningsplan:

2

Planlösning:

Nyrenoverat och modernt aktivitetsbaserat kontor. En stor ljusgård med fina umgängesytor, den naturliga mötesplatsen för hela företaget. Enkelt att anpassa för ert företags behov.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Solna Business Park lockar många företag med sitt exceptionellt bra kommunikationsläge, god infrastruktur och bra serviceutbud. Få områden har redan från början planerats för expansion och företagande som Solna Business Park. Det är därför som så många stora företag har valt att etablera sina huvudkontor här - SBAB, Adecco, Net Insight, Skolverket, Coop, Unilever, Orkla, Evry och Veidekke för att nämna några.

Närservice:

Utanför Fabeges kontor på Englundavägen 7 kan du och ditt företag låna poolcyklar. Fabege bjuder även på cykelservice ett par gånger per år för att du ska kunna hålla din cykel i trim. I fastigheten finns ett cykelgarage där du har direkt access till Actic Gym och möjlighet att duscha och hyra eget skåp för dina kläder. I området finns bland annat ICA Maxi, Actic Gym, apotek, kemtvätt och flera restauranger däribland Pontus in the Park i regi av Pontus Frithiof som erbjuder både affärs- och expressluncher. Har ni långväga besökare så kan vi rekommendera både Maudes Hotel och Hotel by Maude med smakfullt designade, moderna och prisvärda rum i olika storlekar. Sundbybergs Centrum finns på 4 minuters gångavstånd med ett brett utbud av service.

Kommunikationer

Här har du Stockholms näst bästa kommunikationsläge efter T-Centralen. Pendeltåg och tunnelbana är på 5 minuters gångavstånd från kontoret och tvärbanan har en egen hållplats utanför entrédörren. Du har också tillgång till 14 busslinjer samt regional- och fjärrtåg. Med bil nås området mycket enkelt via Frösundaleden från E4/E18 alternativt via Ekenbergsvägen från Solna/Sundbyberg. Bromma och Arlanda flygplats nås via buss som stannar strax utanför området.
Svetsarvägen 8

Om Fabege AB

Vi erbjuder lokaler av hög kvalitet i attraktiva områden med bra lägen och goda kommunikationer. Vårt fastighetsbestånd är koncentrerat till Arenastaden, Haga Norra, Solna Business Park, Stockholms innerstad, Hammarby Sjöstad och Flemingsberg. Vi har lokal- eller servicekontor i alla våra områden för att alltid finnas nära dig som hyresgäst. Alla Fabeges områden har egen personal vilket innebär att det finns ett kompetent fastighetsteam till ditt förfogande. Ett ansvarsfullt miljöarbete genomsyrar all vår verksamhet. Vi arbetar inte enbart för att minimera den egna miljöbelastningen utan hjälper gärna även dig som hyresgäst med smarta lösningar för en bättre miljö. För oss handlar fastighetsförvaltning om så mycket mer än att få en fastighet att fungera. Här är du som hyresgäst det centrala i verksamheten. Vi är nöjda när du är det.

Fabege AB

Gårdsvägen 6

169 70 Solna

www.fabege.se

Fler annonser från Fabege AB