Borrgatan 1

Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

316 - 629 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Lager & logistik

Citynära bilkluster vid Västkustvägen

Nybyggd fastighet bestående av lagerhallar med tillhörande personalutrymmen på en entresol belägen över port. Lokalen är lättillgänglig, genomgående med stora automatiska portar ca 4 x4,8m. Lagerhallen har måtten 7,5 x 30 m. Den fria höjden är ca 8,5m i hallen och ca 5,3m under entresolen.

Övrig information

Övrigt:

Nybyggd fastighet vid viadukten på Västkustvägen i direkt anslutning till Nyhamnen.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Lager & logistik 316 629

Utförande

Våningsplan:

1

Planlösning:

Beläget vid viadukten på Västkustvägen i anslutning till "Nyhamnen". Dina grannar kommer att vara Mekonomen med butik och verkstad, Carglass, Opus bilprovning, Mjuk Biltvätt och Hertz biluthyrning.

Omgivning

Omgivning/natur:

Östra Hamnen i Malmö är ett sedan länge utvecklat och väl etablerat industriområde med centralt läge vid stadens norra infartsleder.

Kommunikationer

Här finns goda transportförbindelser via Västkustvägen, som är den stora in- och utfarten till Malmö. Busshållplats i närheten.
Borrgatan 1

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum