Borrgatan 1

Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

316 - 642 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Lager/Logistik

Citynära bilkluster vid Västkustvägen

Nybyggd fastighet bestående av lagerhallar med tillhörande personalutrymmen på en entresol belägen över port. Lokalen är lättillgänglig, genomgående med stora automatiska portar ca 4 x4,8m. Lagerhallen har måtten 7,5 x 30 m. Den fria höjden är ca 8,5m i hallen och ca 5,3m under entresolen.

Övrig information

Övrigt:

Nybyggd fastighet vid viadukten på Västkustvägen i direkt anslutning till Nyhamnen.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Lager/Logistik 316 642

Utförande

Våningsplan:

1

Planlösning:

Beläget vid viadukten på Västkustvägen i anslutning till "Nyhamnen". Dina grannar kommer att vara Mekonomen med butik och verkstad, Carglass, Opus bilprovning, Mjuk Biltvätt och Hertz biluthyrning.

Omgivning

Omgivning/natur:

Östra Hamnen i Malmö är ett sedan länge utvecklat och väl etablerat industriområde med centralt läge vid stadens norra infartsleder.

Kommunikationer

Här finns goda transportförbindelser via Västkustvägen, som är den stora in- och utfarten till Malmö. Busshållplats i närheten.
Borrgatan 1

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Järfälla, Nacka, Sigtuna, Upplands Väsby, Botkyrka, Haninge, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Halmstad. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från Castellum